Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Provokativni indijski film o avionskoj misteriji (30.04.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Provokativni indijski film o avionskoj misteriji (30.04.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Provokativni indijski film o avionskoj misteriji (30.04.2022.)
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2022 u 14:40
Koliko sam čuo radi se o prilagođenom scenariju filma Sully (2016), odnosno nekakvom kvazi rimejku.
Zna se što inače mislim o rimejcima. A i da ne mislim...
Sully sam namjerno preskočio, pa ću tako i ovaj.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2022 u 20:42
Ma nije kvazi rimejk, totalno su dve različite situacije i ne podseca me ni na ostale. Kod prvog je bio problem sa motorima i prizemljio ga je kako je znao i umeo, za svaku pohvalu.

Druga je vezana za pokušaje sletanja,  vremena, niskih oblaka, loše vidljivosti,zatim oko goriva, i vizuelnog sletanja na drugi najbliži, a imali su priliku da slete na prvi u Bangalore ali zbog pokusaja izgubili dosta goriva pa nisu mogli da stignu do njega, a prvi najbliyi je bio Trivandrum (ima sad neko komplikovano ime)  gde se zbog visestrukih pokusaja nije srusio, jer je posada izabrala drugačiji prilaz datoj pisti i letela na niskoj visini, a skoro su ostali bez goriva  itd...

Ne vidim šta je tu provokativno, ako govorimo o istom letu, i nije  nikakav problem bio pri poletanju iz Dohe, već kod sletanja na Cochin aerodrom u Kerali, a kasnije i na Trivandrum.

Slucajno znam situaciju, napišite samo o kom letu se govori, i nemojte da poredite sa drugim filmovima sa kojima nema veze .A i ja ne znam što trošim vreme na najave, ali eto podelim sa članovima o čemu se zaista radi.

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Travanj/Apr.2022 u 21:26
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2022 u 23:10
Samo sam čuo. Pojma nemam ni o jednom ni o drugom - osim da preskačem. Evil Smile

U jednom se slažemo.
Ne vidim ni ja što je tu provokativno. Wink
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2022 u 14:50
Meni je pa film koji bi iole ličio na Sully provokacija samo po sebi. Ono je bilo jezivo čak i za tipičan noviji Spielberg film, nisam mogao da ga završim ioako sam gledao čitav onaj berlinsko-špijunski OuchDead te ako neko iz bijelog svijeta uzme pa radi išta slično, to može da se shvati i kao trolovanje. LOL Ne verujem stvarno u to, tek kažem. Meni je Sully bio dosadan i neinteresantan. Svaka čast umešnim pilotima, spasavanju života, no ja takve vesti preskačem, zašto bih gledao film o tome. I posle se kaki o filmovima sa zombijima, no dobro, svakom svoje. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.