| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Provokativni indijski film o avionskoj misteriji (30.04.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Provokativni indijski film o avionskoj misteriji (30.04.2022.)Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2022 u 14:40 |
|
Koliko sam čuo radi se o prilagođenom scenariju filma Sully (2016), odnosno nekakvom kvazi rimejku. Zna se što inače mislim o rimejcima. A i da ne mislim... Sully sam namjerno preskočio, pa ću tako i ovaj.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2022 u 20:42 |
|
Ma nije kvazi rimejk, totalno su dve različite situacije i ne podseca me ni na ostale. Kod prvog je bio problem sa motorima i prizemljio ga je kako je znao i umeo, za svaku pohvalu. Druga je vezana za pokušaje sletanja, vremena, niskih oblaka, loše vidljivosti,zatim oko goriva, i vizuelnog sletanja na drugi najbliži, a imali su priliku da slete na prvi u Bangalore ali zbog pokusaja izgubili dosta goriva pa nisu mogli da stignu do njega, a prvi najbliyi je bio Trivandrum (ima sad neko komplikovano ime) gde se zbog visestrukih pokusaja nije srusio, jer je posada izabrala drugačiji prilaz datoj pisti i letela na niskoj visini, a skoro su ostali bez goriva itd... Ne vidim šta je tu provokativno, ako govorimo o istom letu, i nije nikakav problem bio pri poletanju iz Dohe, već kod sletanja na Cochin aerodrom u Kerali, a kasnije i na Trivandrum. Slucajno znam situaciju, napišite samo o kom letu se govori, i nemojte da poredite sa drugim filmovima sa kojima nema veze .A i ja ne znam što trošim vreme na najave, ali eto podelim sa članovima o čemu se zaista radi.
Ažurirao AlexDeLarge - 30.Travanj/Apr.2022 u 21:26 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2022 u 23:10 |
|
Samo sam čuo. Pojma nemam ni o jednom ni o drugom - osim da preskačem. ![]() U jednom se slažemo. Ne vidim ni ja što je tu provokativno.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2022 u 14:50 |
|
Meni je pa film koji bi iole ličio na Sully provokacija samo po sebi. Ono je bilo jezivo čak i za tipičan noviji Spielberg film, nisam mogao da ga završim ioako sam gledao čitav onaj berlinsko-špijunski
![]() te ako neko iz bijelog svijeta uzme pa radi išta slično, to može da se shvati i kao trolovanje. Ne verujem stvarno u to, tek kažem. Meni je Sully bio dosadan i neinteresantan. Svaka čast umešnim pilotima, spasavanju života, no ja takve vesti preskačem, zašto bih gledao film o tome. I posle se kaki o filmovima sa zombijima, no dobro, svakom svoje.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |