| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Francuski zombiji otvaraju Cannes Film Festival (16.04.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Francuski zombiji otvaraju Cannes Film Festival (16.04.2022.)Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2022 u 19:24 |
|
Tja, horor-komedije... Sve i kada funkcionišu (da ne nabrajam naslove) meni je to nespojivo.
Komedije gledam mahom kada ne želim da razmišljam ni o čemu, ne bi li me uvukle u svoj (uglavnom) šareni svet. Horore gledam jer jurim strah, teskobu, jezu, nemire. Hajde, zombije nisam ni u detinjstvu smatrao vrhom onoga što inače očekujem od dobre stare strave i nemira, neka ih i u sprdnji, no i dalje me spoj horora i komeNdije ne oduševljava u ma kom smislu.
|
|
![]() |
|
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5305 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2022 u 00:03 |
|
Slažem se sa svime navedenenim. Mora da je Hazanavišijusu bilo dosadno ili ga je supruga iznervirala pa je rešio da upregne svoj stvaralački poriv i stvori nešto što će privući pažnju. Međutim, pošto se njegovi filmovi uvek razlikuju po žanrovima i pošto Berenis uvek igra jednu od glavnih rola, rešio je da još jednom bude svoj. Ali spajati ova dva žanra koja imaju za cilj izazivanje krajnjih ekstremnih emocija je neviđena glupost. To je posebna filmska disciplina u kojoj su azijske kinematografije predominantne i etablirane. Poslednji film takvog žanra sam gledao 1996 i bilo je neko honkoškoško ostvarenje iz 1992, na VHS kaseti, razume se. Od tada nisam pogledao nijedan takav, nije predmet mog interesovanja. To je za neke hrabre sa posebnim nesvakidašnjim filmskim ukusom. A za otvaranje festivala hepening čuvenog predstavnika trikolora na domaćem terenu. I to je sve.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |