| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Netflix o smrti Marilyn Monroe (02.04.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Netflix o smrti Marilyn Monroe (02.04.2022.)Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 13:54 |
|
Nevjerojatno, netko je umro, to se nikad nikome ne dogodi pa treba o tome snimati dokumentarce.
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14951 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 00:28 |
|
Nije ona bila baš "svako", a nije ni preminula baš kao "svako",
tako da ima smisla napraviti dokumantarac. Kakav, to ćemo videti. A praviti igrani film sa tom temom bilo bi bljak.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 11:42 |
|
Daj još vesti, dobri Iga, nemam se na šta nadovezati na vražijem forumu (a da ne počnem o nečemu petom
). Netflix je znao da ubode solidne pa i bolje dokumentarce, zanimala me tema/ličnost koju obrađuje ili ne. Meni kao nekome ko ne gleda tv, ne čita novine itsl avanture, zna biti oki zamena doku film, nad tanjirom, dok jedem. Monroe je ikona Hollywooda, jednog vremena, njena smrt je od tada tema brojnih teorija i teza, najčešće u domenu zavera koje su mi izrazito daleke, ne znam ni sam koliko sam ih do sada već pogledao ali neka i ovoga.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 11:52 |
|
Madame de Pompadour je bila ikona, pa nisu snimali dokumentarac o njenom giljotiniranju. Dajte ljudi zar vama zbilja ideja nije morbidna? Šta je sljedeće? Dokumentarac o amputaciji Titove noge? Jer i on je bio ikona. Ali dobro. Neka. Sve ima svoju publiku. Ako se može prodati kifla koju je zagrizla Britney Spears (moš mislit) na ebay-u... Iskorišteni ulošci i plisnavo donje rublje se prodaju ko ludi, ako ne vjerujete, provjerite. Pa će se prodati i ovo. Meni neće.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 11:54 |
|
Svega mi na svetu, noćas baš gledah to (o amputaciji Titove noge), pre je kakav izvod iz emisije Mire Adanje Polak, intervju sa nekim docom koji, siroma, trčao od jednog do drugog da kaže da je stvar sa nogom ozbiljna no Tile rekao "biće sve oki" pa svi ćute, niko da pisne, prave se blesavi.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 11:57 |
|
Nisam ni sumnjao.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 12:01 |
|
Pa morao sam nešto, gladan sam bio
![]() Počeo sam sa no bilo mi je dosadno, sve to znamo, pa me je algoritam odveo do tog sa nogom |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |