Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Objavljen trejler za novi satirični SF triler (01.04.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Objavljen trejler za novi satirični SF triler (01.04.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Objavljen trejler za novi satirični SF triler (01.04.2022.)
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 17:14
Ovaj "satirični SF triler"... šta god to značilo, odlično izgleda.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 18:41
Nikada dosta naučne fantastike, gledaće se, neka trejlera, malo šta me iznenadi, samo mi još fali da previše od priče/zapleta vidim unapred. Ermm
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 22:26
Ma šta. Gdje je ti scifi? Ja vidim samo fantasy.

Međutim nikad dosta doctor who companiona, vivaldija i whodunnita (iako ovo to nije, napominjem samo zbog tebe Tongue).
Definitivno se gleda.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 22:41
Piše SF u naslovu, nisam otvarao članak, ni trejler, valjda nije fake news LOL

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 22:47
Čuj ako je kloniranje scifi (a ja ne vidim kako jest jer to već radimo), onda je i film scifi.
A po onome što znamo, da klon živi dugo, je, to je čisti fantasy, nikakav scifi.

Međutim problem nije u članku, nego u imdb-u koji je označio film kao scifi sa dodatkom trilera.
Ako je suditi po traileru, ovo će biti drama s elementima trilera, gdje je scifi ili fantasy samo "klikbejt", klon je laganica mogla biti i zaboravljena blizanka.
Kako god, meni je gušt gledati Gillanicu i dok pegla, pa ću pogledati. Te pohvaliti ili pokuditi nakon toga.

Ali prava šteta što nije whodunnit, to bi mu samo bio plus. Cool
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 23:04
Fantasy bi gotovo morao imati siroče, proročanstvo, magiju, viteštvo, sile tame... LOL

Zavisi koga su klonirali, kako je ispao i šta sa njime, da prostiš, rade. More biti futuristički u smislu društva, novih zakona, položaja klona blablabla.

Jedared me bibliotekarka tako (so to speak) prepala...meni je do Kinga, Vonegata, mislio da ona drema a ona će najednom, surlom direktno iz novina "Znate, i klonovi će da glasaju, strašno!" LOLLOLLOL Valjda bi ih trebalo u kaFez, čim ih nije donela roda, tj bog, šta će im pravo glasa (tu bi se tek usrećili)...eto, u nas je još tada bila budućnos'
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 23:31
Ma daj molim te, šta, da naprave biografiju Milana Tarota to bi bio fantasy, a ne biografija jer se on bavi "proricanjem"? Tongue
A vitez u filmu je automatski fantasy, a ne history? Itd?

Što se prava glasa tiče, najiskrenije smatram da se to treba promijeniti i da za imati pravo glasa treba proći psiho test.
Ne test inteligencije, ne. I majmuni bi bolje birali.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 23:51
Sve zajedno, ne samo po jedan navedeni motiv, glede kanona epske fantastike makar, mada se ionako glupiram tek.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 23:58
Na'ebo si ko žuti jer si napisao u nekom komentaru jučer ili danas da ne voliš whodunnite. Evil Smile

Međutim idemo po redu.
Nisam još stigao pogledati i podcrtati jedan od onih koje sam obećao, a koji ne da ne postoje tamo nego su tabu tema za Disney Studio:

E da je vremena za sve...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 00:05
Nije to moj broj, ne radi me prosto, nije ikada. Šta da radim kada me zapravo ne zanima ko je ubica, ne mogu gledati čitav vražiji film da bi mi se to otkrilo na samom kraju, kada me to stvarno ne zanima. Između je istraga, još jedna od stvari koje me ne zanimaju. Za mene takvog kakav sam je to mrcvarenje, nisam u stanju da se zlostavljam toliko baš. Ne verujem da će mi iko stati u gard zbog toga a kamoli da ću naebati LOL morali bi stati u red uostalom, ne volim toliko toga LOLLOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 10:27
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Što se prava glasa tiče, najiskrenije smatram da se to treba promijeniti i da za imati pravo glasa treba proći psiho test.
Ne test inteligencije, ne. I majmuni bi bolje birali.

Kada napisah "tu bi se usrećili", mislio sam baš na klonove, jer bi ionako imali isti "izbor" (manjak istog) poput svih drugih. Od svih svojih muka u ovom fucked up svetu koji bi ih dočekao na nož, tek bi ih čekala razočarenja na biračkim mestima LOL

Dok nevezano za to, ne verujem da se možeš zaštititi od ljudi, niti njih od sebe. Tako nam je to. Sve i da postoji savršeni sistem, mi smo nesavršeni, uz sve mane i lepote toga. Evolucija je dugoročan proces, we're not there yet, ko zna kada ćemo i da li uopšte biti...i po koju cenu. Verovatno ćemo, kao deo kosmičkog humora, naučiti biti ljudi tek onda kada već dugo to više ne budemo bili. Znaš već, gladni znanja, uzbuđenja, avanture, u potrazi po svemiru...kada nas godine izloženosti radijaciji, manjku gravitacije ili višku, bogtepita kakvom već pritisku, na kakvim već planetama, mutirani u ko zna kakvu i koliko daleku varijaciju onoga što smo odavno ostavili iza sebe na zelenoguzoj Zemljici. Ma i tada je pitanje koliki deo sebe bi izgubili u dubljoj povezanosti sa drugima, dobrobiti svih. 

Psiho test ama baš ništa (pogotovo na bolje) ne bi promenio, ako mene ko pita, što istina, ne radi, s pravom. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 11:05
Ozbiljno btw, pošalji klona u biblioteku LOL novobeogradski blok 70 npr...svejedno šta bi voleli posuditi "Kako se nositi sa teškim ljudima vol. 28" recimo...pa da vidiš šta bi ih dočekalo. LOL Šta će im psiho test, izbor ovog ili onog guzonje u skupštini. Ne mogu ni jeb.enu knjigu dobiti bez mržnje, podele, osuda, predrasuda. Neće neki psiho testom birača izabrani guzonja uzeti posao bibliotekarki sa stavom, niti je to rešenje uostalom. 

E da...da me neko ne bi shvatio naopako, blesavim se iznad oko evolucije, ona svakako nije tu da bi nas učila da budemo ljudi. Proces je valjda tu samo da bi preživeli, reprodukovali se, bili bolje adaptirani na sredinu za upravo to...ne meša se u glasanje, psiho testove, moral, etiku, dobrobit svih, zapušavanje ustiju onih koji misle drugačije i slične naše zaebancije, to smo sve sami izmislili, ljubi nas majka. 

Ažurirao puppet_master - 02.Travanj/Apr.2022 u 20:16
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 11:17
Ipak bih rekao da je ovo SCifi ,tu je negde kao Wim Wendersov Until the end of the world ili Orvelova 1984 u svoje vreme(naravno ne mislim po kvalitetu) ,ceka nas ova buducnost tu iza coska je, ali nije jos stigla.Ali samo sto nije
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 11:37
Baš sam mislio pre par dana (kada je preminuo William Hurt Unhappy) na Until the end of the world, gledah ga na VHS-u tada kada je izašao...mada mislim da sam iskopao kakvu produženu director's cut verziju pre 20ak godina i u divX eri...ako me sećanje ne vara, pojuriću opet DC varijantu...red je da napravim kakav William Hurt mini filmski maraton, zaslužio je toliko makar.  

Biće random izbor filmova sa njim koje sam voleo (ima ih više takvih, tome random)

Big Chill (1983)
Kiss of the spider woman (1985)
Accidental Tourist (1988)
Until the End of the World (1991)
Loved (1997)
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 11:51
Jeste zasluzio je sigurno.Stvarno izvrstan glumac a nikada se nije nesto eksponirao ,isticao nznam i da li je dobio Oskara nekog .
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 12:04
Ima ih, Oskara (i šta sve još ne) baš za Poljubac žene pauka, ladno nema Zlatni globus Stern Smile...no dobro de, voljen je. Nisam ga video neko vreme, u novijim filmovima tj a ponavljah skoro Body Heat (1981), ponovio bih i History of Violence ali tu je ipak kratkominutan, ima dana za to. 

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 12:09
Poljubac zene pauka tu bese igrala Sonia Braga,au sto ona meni bila lepa u tom filmu ,i onaj Hispano americki glumac sad ne mogu imena da se setim mislim i on da je umro.Isto izvrstan glumac
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 12:26
Puppet mala digresija,citao sad na netu o Willliamu Hurtu ,pa video da je igrao u mini seriji po Kingu 
nightmares and dreamscapes: from the stories of stephen king,nemam pojma kako nisam nikada cuo za to. Vidim i gomila drugih dobrih glumaca.Jel valja to cemu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 12:38
Nisam to gledao, ne volim televizijske adaptacije Kinga LOL
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 12:44
Aha jbga ja volim nekako serije po njegovim romanima ,mozda vise nego filmove. Gledacu ovo ako nista onda zbog glumaca
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,336 sekundi.