| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Licorice Pizza (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Licorice Pizza (2021)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2022 u 00:45 |
|
Paul Thomas Andersonov omaž 70-ima. Retkrospekcija života jednog mladog srednjoškolca, najmanje glumca, a najviše nemirnog te perspektivnog biznismena. Film ništa posebno, bez nekog smisla nego čisto uživanje u životu (i to je neki smisao, neki bi rekli) i disanje skupa sa (ne)dogodovštinama mladoga Garya. Ovo je može se reć tzv. "good feeling movie".
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77221 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 12:48 |
|
Očekivah ipak nešto više od Andersona, likova, ambijenta vremena...no suviše mi je daleko to sve, svakako i upitno interesantno.
Šta reći kada mi je epizoda Bradley Coopera bila ono gotovo najzanimljivije što mi je film ponudio.
Dobro de, preterujem, nije loš soundtrack, film lepo izgleda, iz likova i njihovog odnosa povremeno i izbije koja mrva šarma, meni ipak nedovoljno. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 13:07 |
|
Ljubavna ljiga umjesto apsurdističke komedije od Andersona. To je kao da Einstein ide musti kravu jer eto, ćefnulo mu se da i to proba. Ako je ekspert u nečemu u čemu rijetko tko jest, onda će biti i ekspert u nečemu trivijalnom, jelda? |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77221 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 13:14 |
|
Onda ga ipak budem probao još jednom, nikako da ga doživim kao ljubavni film, to bi mi više leglo od ovoga što dobih.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 13:18 |
|
Ako tražiš romantiku, priupitaj bgv-a za preporuke, on ih tamani kao na traci, 2-3 dnevno.
|
|
![]() |
|
djsemi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 09:13 |
|
Nisam još pogledao, ali Paul Thomasu Andersonu se uvek daje šansa...Prevod imate na sajtu koga neću spominjati, zabranjena tema ovde, deluje korektno, nije GT, rodovi mi delovali Ok doduše svega par minuta sam pustio... nisam još gledao ceo film kao što rekoh...
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 14:25 |
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 14:38 |
|
Sa Wesom sam prestao i da pokušavam
nije to moj broj, no ne znam zašto luta P.T. Zadržava se na meni nebitnim delovima, fokus mu (ili meni, sa njim) beži, odnos likova mi ne daje dovoljno "mesa", zbilja nešto za šta sam mislio da mu je izraz kojim putuje sa lakoćom, ovde meni nekako...biva daleko.
|
|
![]() |
|
alterego
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2022 u 20:55 |
|
Negledljivo, odustao nakon 25 minuta. Antipatični likovi, dosadna radnja. Bez ocjene jer nisam mogao dalje od 25 minute, inače bi vjerojatno bila 0/10
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2022 u 20:58 |
|
Vredi mjuza, donekle.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2424 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2024 u 20:05 |
|
Ima li naslov filma bilo kakve veze sa radnjom filma???
Niti se pominje, niti se pojavljuje sladić sa picom, ili obrnuto. Film govori o prodaji vodenih kreveta. I vraćanju pinbolla u žižu interesovanja. Promocija sina Sejmora Hofmana. Promocija tri sestre koje imaju bend Haim. I to je to. Nepreporuka. P.S. Mogao se film zvati "Pandino govno", verovatno ne bi videli ni pandu ni govno. Ažurirao Mizi - 22.Lipanj/Jun.2024 u 22:16 |
|
![]() |
|
Bosmang
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2024 u 13:04 |
|
Ovaj film je nešto nalik "slice of life" tipu anime-a, kojih inače nisam ljubitelj, ali sam uživao gledajući Picu od sladića.
Atmosfera je sjajna, likovi tako tako, muzika je fina, a i ti "delići života" likova su fino prikazani. Jedno gledanje i više nego dovoljno za mene. Ipak sam više očekivao od PTA. Za sad jedini njegov film koji je teško đubre ostaje Inherent Vice.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |