| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Synth Britannia (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Synth Britannia (2009)Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2012 u 02:48 |
|
Synth Britannia (2009) http://www.imdb.com/title/tt1658487/ Režija: Benjamin Whalley
'Synth Britannia' je BBC-jev klasičan dokumentarac o junacima |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2012 u 15:48 |
|
Vrlo visoka razina za TV produkciju ali tako je to na BBC-u. Valjda.
Sat i pol je naravno malo ali se uspjelo uz opća mjesta ubaciti i pokoju "trivijalnu" informaciju o cijeloj priči da se stvori pomalo i intimistički štih. Za nostalgične, za one koji žele znati više, za slučajne namjernike. Malo patetike na kraju se možda i moglo izbjeći ali, vrag mu mater, kao da i mene pitaju kako mi je bilo kada sam imao 15 i bio živim svjedokom svega toga. Inače, (ne)vezano uz film, fascinantno je da je krajem 70-ih u crnačkim klubovima u New Yorku jedan od najvećih hitova za nabrijavanje atmosfere bio "Trans Europa Express" od Kraftwerk. Pomalo je za nepovjerovati koliki je utjecaj Njemaca na pop glazbu s kraja 20-og stoljeća. Skinuti i gledati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |