Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Synecdoche, New York (2008) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 06:33 |
Ne znam da li je bolje NO COMMENT ili....Mislim, šta da kažem tj. napišem a da ima smisla jer je ovo možda najbesmisleniji film ikada. Mislim znao sam ko stoji iza toga i zato sam i znao da film ne može biti dobar a kamoli da se oceni sa odlično, taman posla ali mislio sam da barem može biti ocenjen sa tako tako ali sam se prevario jer već nakon 20 minuta filma je nelogična scena gde jedna od akterki živi u kući koja gori i koja se dimi i iskreno sam pomislio wtf ali sam nastavio gledati. Ali film kako odmiče ide sve nelogičnijom putanjom i režiser baš glumata jer je to onaj fazon da neko kao nije razumeo kako se kaže šta je pisac hteo reći a u ovom slučaju režiser. Ovo je blaga reč strašno i neću napisati kupus da ne vređam kupus a i volim ga a ovo je u rangu bućkuriša. Ovo je sramotno. I naravno, ocenjujem ga sa Loše. I PS. Do Not Waste 124 min of Zour Life on This Crap !
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I zaboravih. Eto, jedino dobro u ovom filmu je da sam se par puta mogao nasmejati i kao što bi Robert De Niro u filmu Deer Hunter rekao THIS IS THIS
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 73635 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma dobro, Charlie Kauffman je blesav tip, zbilja nesvakidašnji autor, njegovi filmovi upravo zbog svoje osobenosti neće, verujem, biti bliski svima. Nego, što ne spavaš, beogradski?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |