| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Swiss Army Man (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Swiss Army Man (2016)Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2016 u 16:03 |
|
Swiss Army Man
![]() Režija: Dan Kwan, Daniel Scheinert Scenarij: Dan Kwan, Daniel Scheinert Žanr: Avantura, komedija, drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 95 Uloge: Daniel Radcliffe Paul Dano Mary Elizabeth Winstead Hank (Dano) je zaglavio na napuštenom otoku i na rubu je samoubojstva, kad ugleda truplo (Radcliffe) koje je more izbacilo na obalu, te sklapa nadrealno prijateljstvo. Uskoro otkriva da njegov novi prijatelj, kojeg je nazvao Manny, može govoriti i ima razne nadnaravne sposobnosti. ![]() Ažurirao angels - 25.Rujan/Sep.2016 u 11:49 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 00:57 |
|
Prevod je najavio robin12345 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
vanja-janjic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Padinska Skela Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 01:28 |
|
A je l' znas slucajno kad izlazi?
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 10:20 |
|
Danas je gotov prijevod u večernjim satima, film je lud kao kupus, upišao sam se kada sam prevađao neke dijelove. Bit će postavljen najkasnije sutra prije podne, pretpostavljam da ću navečer gledati i ispravljati što treba...
![]() |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 19:22 |
|
Prijevod završen, film odličan, sada ga idem "pogledati" pa korigirati što treba. Sutra u jutro ga stavljam na sajt
![]() |
|
![]() |
|
aron
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 20:25 |
|
Hvala!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2016 u 00:17 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Cvija01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 233 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2016 u 12:24 |
|
Hvala za prevod,film je jako smesan,ali ne razumem ga,moze komentar,pozz :)
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2016 u 13:10 |
|
"Swiss Army Man" film Dana Kwana i Daniela Scheinerta.
Hank je usamljeni lik koji samuje u šumetini, te razmišlja o samoubojstvu. Sve se preokrene kada plima na plažu naplavi-leš. Nakon što Hank otkrije da leš može s njime komunicirati, nazove ga Manny i usamljenik najednom ima prijatelja. Manny postavlja hrpetinu pitanja iz svog neobičnoga ugla, što je urnebesno i uglavnom je to središnja tema filma, dijaloški nazovimo ( bome sam se namučio dok sam ga preveo ). Film je ostavio snažan utisak na mene, jer tako nešto gledati ne događa se svake godine. Neki dijelovi ovoga neobičnoga filma su urnebesni, prevađao sam rečenice i cvilio od smijeha, toliko su neobične, nadrealne s onom ludom dozom pametnoga humora. Film je bio sjajno iskustvo za mene, možda nije za adrenalinske ovisnike, no ljubitelji Monty Pythona ga recimo ne smiju propustiti. Daniel Radcliffe, nikada mi nije sjeo taj mali čarobnjak Harry. No nakon ovoga filma nikada ga više neću potcjenjivati, nikada, kupio me lik. Film je osvojio 2016 godine na Sundanceu, nagradu za najbolju režiju. Zasluženo. Moja ocjena 8/10, no pošto se takvi filmovi snimaju jednom u 10 godina, onda još bod, 9/10. Korak do savršenoga filma koji je rezerviran za mene, ako ga ikada snimim, hahah Nemam što dodati u komentaru. To nije film sa čvrstom narativnom strukturom, nije određene tematike, tako da nije za svakoga. Bazira se na nekoj vrsti "pametnoga" humora, kojega preferiraju uglavnom britanci, ameri su više za prizemniji humor. Film se sastoji od niza nadrealnih scena, dijaloški je odrađen savršeno. Potežu se teme od braka, ljubavi, seksa, života i smrti, usamljenosti, prijateljstva. Koketira sa homoerotikom, svrhom života, religijom, medijima. Svega tu ima, no ponavljam nije to svakoga.
Ažurirao robin12345 - 27.Studeni/Nov.2016 u 13:40 |
|
![]() |
|
Cvija01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 233 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2016 u 13:27 |
|
Hvala Ti puno za komentar i prevod,pozz :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |