Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SVJETSKO RUKOMETNO PRVENSTVO-CRO 2009
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SVJETSKO RUKOMETNO PRVENSTVO-CRO 2009

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
Lepi Cika View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lepi Cika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 14:23
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Ja vise zbog tekmi ne gubim zivce, sad me stovise iritirraju ove masovne histerije i fama koja se stvara oko repke u bilo kojem sportu. Ide mi na onu stvar cinjenica da danas karte dobijaju oni koji nikad nisu na tekmi bili umjesto pravih navijaca.

Prije je repku na domacim tekmama pratilo 1000 ljudi u kutiji sibica a svejedno je atmosfera bila daleko luda od ove danas pred 16000

istina, iako nisam išao na tekme badela (nemam ja te pare i vremena poteć u zagreb iz slavonije za svaki ku**c, iako sam htio), al' se dobro sjećam atmosfere koju su boysi pravili na evropskih utakmica barem onoliko koliko se dalo vidit sa tv-a :). jedini minus je onaj lik što je suca spuco šakom, mada je ovaj to i zaslužio :).
istina je da i prije sp-a u portugalu rukomet i nije bio toliko popularan među širokim masama u nas, sjećam se da pola ljudi onda nije ni znalo da je sp, čak nije bilo ni reklama tijekom prenosa prvih utakmica u skupini jer nitko nije ni gledao, pogotovo što smo prvu utakmicu popušili od argentine. danas je rukomet u modi kod nas, klinke se lože na balića, političari se guraju na tribine, skladaju se pjesme... košarke se više nitko ni ne sjeća :)
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 15:25

a Hervatin mi nikako nije sjeo

Nije Hervatin nego Hrvatin...LOL
I nebi se složio s tobom, jer igra odlično, a treba uzeti u obzir da mu je ovo prvi put u repki i da je velik pritisak na njemu, ali ono što čini se nisi primijetio, čovjek je puno bolji i koncentriraniji od Šprema u obrani...Wink
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 17:01

Dzombu se trebalo pozvat na jednu utakmicu cisto da se dostojanstveno oprosti od repke, ali sprem, ljubo vukic i sulic su nepravedno zapostavljeni. Pa Sule je bolji pivot i od Vorija, Anusic je rupa, a Hervatin mi nikako nije sjeo, ne treba njemu iskustva covjek ima 29 godina, nego bi ja rekao da se Cervar inati Spremu. Zao mi je najvise sta se mali strlek ozljedio, koji ce to igracina bit, krilo najbolje na svijetu, isti Smajlagic. S takvima cemo jos dugo bit u vrhu.
Dobro ok,tu se za Đombu mogu složit,ali da je Sulić bolji pivot od Vorija,tu se i baš i ne slažem,Vori je pokazo da je trenutno nezamjenjiv!!Hrvatin,gle ja mislim da je dećko pokazao stvarno dosta,istina imao je i puno kikseva,sada na zadnjoj ili predzadnjoj utakmici,neznam sad koja je utakmica bila,a mislim da je sa Francuskom  ili Slovačkom,nisam siguran,golman mu je stvarno poskidao zicere,neznam više od pola mu je poskido,al dobro to je samo ta tekma!Al neznam,kolko si gledao prvenstvo od poćetka,dećko se i nazabijao i stvarno je odlićno odigrao sve utakmice do sada!PS:dobro,za razliku od tebe,mene deru i to jebeno živci kad naša repka igra,mislim,euforija i to,hm...bio to nogomet,rukomet,vaterpolo,šta ja znam,uvjek je to nešto u tebi,nekakav pritisak,pa onda još uz koju pivu sa ekipom i navijanje i pračenje utakmice,pa nema boljeg(a ako si na tekmi uživo,to je opet jedan drugi osječaj)!Za publiku se slažem,samo nekakva kazališna publika,naravno da bi jače i bolje navijalo nekih 1000 pravih navijaća nego 15000 ovih uspavanih,al ajde,valjda će polufinale i finale malo jaće zaorit u areni i da če bit pravo navijanje,valjda će se i publika dobit!Winksmile126
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 18:54
Svejedno mislim da sprem puno bolje igra i obranu na toj poziciji od Hrvatina, dovoljno ti je pogledat za koji klub i kako jedan i drugi trenutno igraju, plus iako vori sad igra prednjeg u 321 obrani Sprem je to radio fantasticno. Takodjer sulic je meni uvijek bio bolji pivot od Vorija, jest da je nesto losiji nakon nesrece i da je Vori stvarno izrastao u dobrog igraca
(sjecam se skandiranja na tekmi hrvatska -slovenija 2000. U Zagrebu, -"uvjek sjeban uvjek smeten nas je Vori dete kreten"- posto je ima uspjesnost suteva na tekmi 1/7) no, Sulic je definitivno zasluzio igrad prije Anusica...

Cinjenicu da ne igraju Dzomba, Sule, Vukic i Sprem mozemo zahvalit Gobcu, Kalebu i Kavranu iz rukometnog saveza. Ko dirne u njih jao si ga njemu...

No, sve ovo nije bitno, bitno je jedino da zlato osvojimo...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2009 u 23:17
B r a v o    H r v a t s k a  ! ! !

Hrvatska - Poljska  29:23

A sada po zlato...smile126
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2009 u 22:48
Svaka čast,BRAVO HRVATSKA,ajmo još jedna utakmica i to je to!!!!!!!!!

POLUFINALE

30.01.2009

ZAGREB

Polufinale 1

HRVATSKA

29 : 23

POLJSKA

SPLIT

Polufinale 2

DANSKA

22 : 27

FRANCUSKA

FINALE I ZA 3.MJESTO

01.02.2009.

ZAGREB

3.mjesto

DANSKA

:

POLJSKA

15:00

ZAGREB

Finale

FRANCUSKA

:

HRVATSKA

17:30

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2009 u 19:25
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Nisam pristalica euforije jer se onda zna fino bubnut na zemlju. Jedina stvar koja mi još nije jasna je forsiranje Hrvatina na račun Šprema, osim ako se radi o tome da ga Lino čuva kao jockera. Sve u svemu, najviše se bojim sudaca, jer kad "Balkanci" organiziraju prvenstvo, nemaju onakvu zaštitu kakvu imaju "uljuđeni Europljani". Tu ćemo uvijek biti "mali".

Nažalost, pogodio sam. Budimo realni, ova generacija Francuza je jača od nas za barem dva gola po utakmici. Kad im se još tome dodaju "plaćene ubojice", onda je to nepremostiva prepreka.

Ne mislim da bi pobijedili da su sudili neka druga dvojica jer Francuzi su znalački usmjerili našu igru prema porazu. Vorija nije bilo, krila nisu dala dovoljno, a našu vanjsku trojku predobro poznaju. To se najbolje vidi po tome što su samo Lackovića puštali da puca, a ostale blokirali i prije nego pomisle nešto napraviti.

Slušam komentare na TV-u o sucima. Možeš ti prijatelju plakat koliko želiš, ali rješenje je samo jedno: napraviti ono što su Kostelići napravili u skijanju. Moraš biti toliko dominantan da te počnu respektirati, do onda ništa. Šteta, jer da smo dobili ovo finale, uz ovakvo suđenje, mislim da se takve stvari više ne bi ponavljale. Uglavnom, bilo je lijepo, ali "malima" se rijetko bajke obistine do kraja.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2009 u 19:29
Da, stvarno šteta što nismo pobijedili...Cry

Ali svejedno čestitke našim rukometašima na osvojenom srebru, jer biti drugi na svijetu je fenomenalan uspjeh...Clap

Biti će bolje drugi put, bravo Hrvatska!smile126
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2009 u 20:18
Ode zlato dobro drugi smo na svijetu samo tako dalje,da nismo dobili takve suce bili bi ZLATNI
I'll be back
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2009 u 22:44
Gle,svaka čast Francuzima,stvarno super su odigrali,obrana nema šta,sve 5!!!Na obrani su dobili,naša repka je odigrala onolko kolko može i pokazali su da mogu!U ovom slućaju Francuzi su bili bolji i sve čestitke njima,za sudce nečemo sada ništa prićat,al ko je gledo utakmici,vidilo se da su imali grešaka i da su sjebali par lopti(SUDCI) ,al šta sada nečemo se na njih čupat,jesu malo zajebali al nema veze!Mi nismo od 44 min do nekih 55 min dali gol(10 MIN),njihova obrana je presudila i to je to,bili su bolji i svaka čast Francuzima,zasluženo zlato!!!!!!!!!!!I hvala Hrvatskoj na ovakvoj igri,stvarno,svaka čast na borbenosti,i želim dečkima sve najbolje u drugim natjecanjima šta dolaze!!!!BRAVO HRVATSKA!!!!!!!!!smile55 smile126
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2009 u 03:00
Jas sam bio za hrvatska ali francuzi su odigralai fantasticnoo odbrana je bila cekan svaka im cast, a za sudci pa da ne pricam katastrofaa za obete strani Cry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.