Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svjetsko prvenstvo u rukometu - Švedska 2011.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Svjetsko prvenstvo u rukometu - Švedska 2011.

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2011 u 23:17
Evo i konačnog poretka u skupini...

Polufinale:

Sweden – France (Petak, 28.01, 18.00 u Malmö)

Denmark – Spain (Petak, 28.01, 20.30 u Kristianstad)

Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2011 u 04:17
Gledao sam Danska-Španija i Hansen je dokazao da je na ovom prvenstvu daleko najbolji igrač,savršen igrač...

Ažurirao Bardem - 29.Sijecanj/Jan.2011 u 04:17
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 19:05
Kakvo finale, nevjerojatno....Odlična tekma, navijao sam za Dance...Ali Francuzi su ipak bolji...I zasluženo su pobijedili.....
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 19:29

Francuska

37:35 (PR)

Danska

I ja sam navijao za Dance(na kladionici odigrao x2,pogodio ali drugi parovi me zaje....),bilo je na knap,X na kraju pa produžetci i Francuzi dobili!
Dobro finale da!Clap

Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 20:15
Odlično. Samo što sam ja bio za Francuze Smile Karabatić najbolji kad treba. Ali i onaj Hansen, svaka čast i Dancima, držali su se bolje nego što sam mislio.
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 20:25
Francuzi su uvjerljivo najmanje griješili na cijelom prvenstvu i zasluženo su prvi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.