Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SVCD u DivX
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SVCD u DivX

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jure View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SVCD u DivX
    Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2003 u 21:37
Ako neko zna koji program može pretvoriti SVCD u DivX neka mi javi ve?eras hitno je, samo mi nemojte re?i VirtualDub ili NanDub jer oni mogu VCD pretvorit u DivX, a meni treba SVCD u DivX.
Hvala !
Na vrh
dark_ice View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dark_ice Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2003 u 22:07

mozes sa "flask_mpeg". tako sam cuo... nisam ga probao

-: iCe :-
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2003 u 22:14
Probao sam ve? prije ali nemogu, svejedno hvala.
P.S. dobija sam onaj film ja ?u tebi poslat onaj do petka.

Ako još netko nešto zna u vezi SVCD neka se javi
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2003 u 22:41
Ja sam skinuo program "VCD Gear" i krenio pretvarat i to je krenulo, ali super sporo pa sam odustao. AKo ti je hitno-probaj.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2003 u 22:53
Nisam nikad probao, ali imas upute na:
http://www.doom9.org/index.html?/svcd2divx.htm
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2003 u 06:41
Probaj sa DrDivx
I'll be back
Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2003 u 08:17

Ja sam ti dva dana izgubio sa matrixom i nista, probao sam drdivx, nandub, virtualdub, windvd6, hero, easy x video convertor, easy video convertor 3.3 , 3.0.... , samo ne znam koji jos nisam al ni jedan ne moze iz svcd u divx, avi il bilo koji gdje mogu dodati titlove, pa te savjetujem da se okanis jer ces izgubiti vrijeme kao i ja dzaba.

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2003 u 09:35
Uspio sam no?as prebaciti SVCD u DivX pomo?u DVD2AVI ali sad je nastao novi problem, a to je da su slika i zvuk odvojeni pa ako netko zna neko rješenje kako ih spojiti neka napiše.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2003 u 22:39
Ako neko zna ovo u vezi sa zvukom i slikom nek se javi
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2003 u 15:53
niste vi meni jasni (zašto prebacivati?)
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2003 u 18:01
Pa da možeš gledat preko BSPlayera i da možeš u?itati titlove
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 19:25

Nije to jedini razlog!!!!

Najveći razlog je zašto imati loš film na dva ili tri cd kad može biti na jednom!!!

DrDivix to riješi za 5-6-10 sati!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
milo dete View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milo dete Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2003 u 15:07

Originalno postovano od strane Jure Jure piše:

Uspio sam no?as prebaciti SVCD u DivX pomo?u DVD2AVI ali sad je nastao novi problem, a to je da su slika i zvuk odvojeni pa ako netko zna neko rješenje kako ih spojiti neka napiše.

Probaj s bbMPEG 1.2.4.18 , a zvuk obradi u MP2 ili AC3 s BeSweet-om. Sve skidaš na http://www33.brinkster.com/ffroms/  

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.