| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Švajcarska erotska drama provocira u Kanu (23.05.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Švajcarska erotska drama provocira u Kanu (23.05.2022.)Objavljeno: 23.Svibanj/May.2022 u 17:46 |
|
Za ovaj film ne trebaju titlovi, jelda.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2022 u 10:34 |
|
Ej živote, lutalico, na šta smo spali kada se 2022. godine, kako kažu, diže prašina zbog nešto seksa na velikom platnu. 😔
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2022 u 10:45 |
|
Pa pored sna, nema ništa prirodnije, samo što to treba umešno i sa stilom prikazati.
Ažurirao AlexDeLarge - 24.Svibanj/May.2022 u 11:12 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2022 u 10:57 |
|
Licemerno i nakazno društvo koje se srami i krije svoju prirodu u ime davno prevaziđenih a i tada lažnih normi, pri čemu se istovremeno besramno slave sve druge zamislive i nezamislive budalaštine.
Ne dao dobri bog da neobuzdana mladež vidi pišu nekog tamo tipa u filmu, ili libicu, ili da ovi nešto rade jedno drugome, onda bi omladina ostala slepa i gluHa za reči našeg gospoda i spasitelja, te bi samo o seksu mislili, kao da im rade o glavi one đavolije, hormoni. 😊 |
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1528 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2022 u 11:04 |
|
Mislim pored svega sto omladina moze da nadje na internetu i uopstena sto je danasnja mladez mnoogo naprednija od nas po pitanju,ne znam kako uopste ovaj film moze da provocira ,sa cime ,mozda neko u filmu ima dve pise, ili tri s..se mada je to vec bilo u filmovima. Jednom recju glupost teska
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2022 u 11:24 |
|
Možda se razbacuju hranom tokom bludničenja? Brandu se da oprostiti utrošak putera početkom sedamdesetih, Rourke-u pola frižidera (mada se većina toga ipak pojela, nije bila bahata Besingerica), no šta ukoliko ovo dvoje Švajcaraca akaju te potom bacaju 'ranu na svu već svetsku krizu i gladne u Africi? Možda troše i vražiju struju!!! Možda provokacija onih koji sede u mraku, gladni, samo pod sirotim prstima naziru obrise svog vođe na slici u tminama a ovi se bambusaju kao da je sve oki. Ko da zna u današnje vreme. Ja ću svakako probati film, sit ili gladan, biće makar toliko struje valjda.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 22:41 |
|
Pa šta bi? Na kraju niko da kaže šta je to tako provokativno u 99 Moons, pusta ostade tema i ova i tog filma, iako je valjda izašao odavno.
Moram onda ja da probam. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 23:50 |
|
Bilo je to da živimo u 21. stoljeću i erotska drama može isprovocirati samo zaostale kulture te pojedince koji su zapeli u mračnom donu.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 23:51 |
|
Pozajmih ga svakako pa ću videti koliko noćas možda, doduše Anora mi je prva na čekanju. Hajde, duga je noć 😂
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 12:15 |
|
Početak je dosadan za medalju, suviše tih, ovi naskaču jedno na drugo ali samo provociraju moje strpljenje, prekinuo sam film da ne bih zaspao i ponovih radije braću Coen 😂 možda ga nastavim dok makar ne provalim priču jer uopšte nisam video zaplet, pa da ne bude da odustajem pre makar toga da znam o čemu uopšte kao govori 99 Moons. 🙄
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |