Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Suck (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Suck (2009)

Suck

Suck (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

komedija, glazba, horor

Trajanje:

91 min

Režija:

Rob Stefaniuk

Scenarij:

Rob Stefaniuk

Glavne uloge:

Malcolm McDowell
  >  Eddie Van Helsing
Alice Cooper
  >  Bartender
Dave Foley
  >  Jeff
Moby
  >  Beef
Iggy Pop
  >  Victor
Alex Lifeson
  >  Border Guard
Barbara Mamabolo
  >  Danielle
Jessica Paré
  >  Jennifer
Carole Pope
  >  Club Bouncer
Henry Rollins
  >  Rockin' Roger
Rob Stefaniuk
  >  Joey
Mike Lobel
  >  Sam
Paul Anthony
  >  Tyler
Dimitri Coats
  >  Queeny
Chris Ratz
  >  Hugo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
demaksi View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demaksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Suck (2009)
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 14:05
SUCK (2009)

Radnja filma:
Film prati trećerazredni bend, ironično nazvan Pobednici, koji putuje od grada do grada i svira po barovima, sve dok ne nalete na vampira po imenu Kvini, koji ženskog člana benda pretvara u vampira. Jedan po jedan, i ostali članovi  joj se pridružuju, a sam bend postaje sve popularniji...
U ovoj krvožednoj rok komediji se pojavljuju mnogi poznati muzičari, kao što je Moby, Alice Cooper u ulozi drevnog vampira, Dimitri Coats kao Kvini, Iggy Pop...
Rob Stefaniuk je, pored igranja glavne uloge, takođe i režiser, pisac i autor sedam pesama u ovom filmu.

Jezik: Engleski
Trajanje:  91 minut
Žanr: Komedija, Horor, Mjuzikl
Glumci: Malcolm Mcdowell, Mike Lobel, Dave Foley, Henry Rollins, Nicole De Boer, Jessica Pare, Iggy Pop, Alice Cooper, Danny Smith, Calico Cooper, Moby, Barbara Mamabolo, Paul Anthony, Rob Stefaniuk, Carole Pope, Dimitri Coats, Trevor Cripps
Režiser: Rob Stefaniuk
Producenti: Robin Crumley, Jeff Rogers
Pisac: Rob Stefaniuk

IMDb rejting: 6.3/10

Titl na srpskom odradio demaksi, to jest ja.
Možete ga preuzeti na adresi: http://titlovi.com/titlovi/suck-106759/

Ažurirao demaksi - 07.Rujan/Sep.2010 u 10:10
Na vrh
demaksi View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demaksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 12:40
Opet sam gledao ovaj film, obožavam ga! Evo još malo klipova...

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 22:13
meni je ovaj film suck
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 22:23
Muzika je jedino dobra  u filmu. inače meni je isto suck.Očekivao sam nešto inovativno ali nažalost to nisam dobio.Jedan od horrora koji se gleda samo jednom. jedino soundtrack iz filma če potrajati.Zapravo to me je i držalo da film nepogasim.

Ažurirao Salvador - 22.Studeni/Nov.2010 u 22:40
Na vrh
demaksi View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demaksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 23:21
LOL  Ukusi su različiti, a moj, po pitanju ovog filma, naginje u ovom smeru:

“Suck has the potential to become a cult classic like The Rocky Horror Picture Show” 

Rolling Stone magazine

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 23:25
Pa tome sam se i nadao ali nisam baš to dobio.Sve je več viđeno ništa inovativno.Kad sam gledao prvi put trailer za film rekao sam wow ovo mora da je dobro ali sam se nekako razočarao kad sam ga pogledao do kraja.Nije loš ali nije wow ocijena 5/10

Ažurirao Salvador - 22.Studeni/Nov.2010 u 23:40
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.