Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SubtitleWorkshop
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SubtitleWorkshop

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ankh1984 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ankh1984 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SubtitleWorkshop
    Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:03
Evo ovako, htio sam počet prevodit film The Santa Trap 2002..
na netu sam našao samo jedan prevod na eng i downloado sinkronitirao sam titl sa fimom i pritom koristio SW... U SW se film ok ponaša titl ne kasni nego pokazuje onako kako je sinkronizirano...
ali kad film pokrenem sa Windows Media Playerom ili Zoom Playerom ili nekim sličnim titl nije više sinkroniziran... MOže li mi netko objasnit kako da riješm to?
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:05
A kad si ga sinhronizovao jesi li sačuvao? Ako nisi "sejvovao", ko da ništa nisi ni uradio.
Na vrh
Ankh1984 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ankh1984 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:15
naravno da sam sačuvao na svu sreču nisam baš takav biser hehe...
to mi se nedogađa često ali zna ponekad pa iritira a pogotovo zato što ima samo jedan titl engl na netu
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:46
a da nisi promenio fps prilikom snimanja,pa se sve izmesalo 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:51
U, ja sam imao slican problem, ne koristim odavno ovaj SW, ali cini mi se da je fora bila kod cuvanja fajla treba da ga sacuvas ako me sjecanje dobro sluzi u subrip formatu...
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:55
i da ga sacuvas u odredjenom fps,a ne da ga sacuvas u nekom drugom i onda se sve gubi tj ne bude sinhronizovano
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Ankh1984 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ankh1984 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 13:20
Film nije snimljen još je na hardu i titl je zasebni fajl probao sam format srt i sub, što je zanimljivo kod sub formata uopče neče da pokrene titl, srt pokrene ali poslje sw-a nije više sinkroniziran,
kako se to sve ponaša meni se čini da je sa titlom zapravo sve ok nego da je film sam po sebi nekako sa greškom dali može biti to?

I dali sw- automatski učitava fps filma?
Ma samo mirno i sve ok!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.