Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Subtitle na sredini ekrana
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Subtitle na sredini ekrana

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 21:20

Nije reč o nepodržavanju mkv, ovi uređaji nažalost uopšte ne podržavaju h.264.

U Svetu Kompjutera 11/09 je izašao opširan opis pa bi zainteresovani mogli tamo da se informišu Smile

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 21:41
kako se krece dinar - euro?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 21:48
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Kažu da uz neki software na kompu može da pušta MKV. Ili, evo nečeg i boljeg:
http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9019609

Mada, realno, ja bih spojio komp sa TV-om kupio daljinac i to je to. Nema glava da boli...
A cek, to utf-8 je koji charset, font, jel to central european??? Ako je to, onda je ovo odlicnoooClap
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 21:51
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

kako se krece dinar - euro?

1e =96 din
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 21:54

Mada, realno, ja bih spojio komp sa TV-om kupio daljinac i to je to. Nema glava da boli...

ma ja bi to uzeo da gledam hd na plazmi i da spojim ove 5.1 na plazmu,a ne da ide preko kompa sve to,zato mi i treba nesto tako.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2010 u 15:56

Zainteresirao sam se za ovakvo nesto, bar da ne moram da koristim pc da bi gledao filmoveBig smile
Cudno mi sto pise do 1080p? dali 1080p cita uopste ili samo 720p najvise??? I dali ima podesavanja za titlove, velicina, pozicija, dali ima 5.1 izlaz da bi prikljucio na zvucnike(ili zvuk ide uz HDMI kabel direktno u LCD/plazmiConfused)... Ako neko ima ovakvo nesto neka da neki komentarWink
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 11:56
Sta ce ti gomila dvd diskova kad na 1-2 mozes da probas skoro sve sto treba (kodeke, titlove, slike itd.). Ja sam pazario nesto od oko 2000 dinara i cita mi sve dvd i cd diskove, sve kodeke koji podrzavaju mpeg4-asp format za video.
Anima Candida
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.