Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Strike Back (2010) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | ||
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28.Svibanj/May.2010 u 14:13 |
|
![]() IMDB.COM Opis: Nabrijana akcija uskoro će eksplodirati na vašim malim ekranima jer Chris Ryanov Strike Back (Uzvratiti udarac) napokon dolazi na Sky1 u HD. Temeljena na knjizi prodanoj u više milijuna primjeraka autora i bivšeg Britanskog avijatičara iz SAS-a (Special Air Service), ovo je Britanska drama kakvu još niste vidjeli. Richard Armitage (Spooks) glumi Johna Portera, vrhunskog SAS vojnika koji je izbačen iz vojske nakon što operacija spašavanja taoca pođe krivo uoči prve invazije na Irak. Dok mu život izmiče i dok traći godine kao čuvar u MI5, Porter dobiva priliku za kojom žudi kada izroni nova, tajnovita, talačka situacija u Basri, Irak, tijekom sukoba u Drugom zaljevskom ratu. Tražeći osvetu i iskupljenje, Porter stupa u kontakt s Hughom Collinsom (Andrew Lincoln) - čelnim čovjekom Vojnih obavještajaca u MI5 i bivšim SAS vojnikom uključenim u istu operaciju zbog koje je Porter obeščašćen 2003. Porterovo poznavanje Basre, zajedno s manjkom vremena i premalo opcija u MI5, tjera Collinsona da pošalje Portera natrag u Irak. Sedam godina nakon tragičnih događaja 2003, ima li ovaj tobože slomljen čovjek dovoljno snage odraditi ovo opasno spašavanje? Može li se suočiti sa svojom prošlošću i preuzeti kontrolu nad svojom budućnosti? Može li John Porter uzvratiti udarac? Text pripremio : nebojsa66 Ovu mini seriju nam prevodi kolega robijasi ![]() Ažurirao icemaher - 06.Kolovoz/Aug.2013 u 14:24 |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala kolegi nebojsa66 za prevod opisa.
![]() Odlicnog glumca su izabrali za glavnu ulogu, odlicno je glumio(i jos glumi) u Spooks MI5 (2002). Skinuo sam i hdtv i 720p verzije, nadam se da je dobra serija jer robijasi uvek prevodi odlicne serije ![]() Ažurirao icemaher - 30.Svibanj/May.2010 u 22:23 |
||
![]() |
||
nebojsa66 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
|
Nisi morao na svakom koraku napisati moje ime...
![]() ![]() ![]() |
||
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Prevedena je prva sezona:
TITLOVI Serija je odlicna, opet cu reci britanci su zakon za akcijske/krimi serije narocito o specijalcima, kao i razuznavackih agencija MI5/MI6, povezana je radnja (bar u ove prve 2 epizode o Iraku koje sam pogledao), odlicna gluma, napetost, sve je super. Robijasi svaka cast za titlove!! |
||
![]() |
||
Gor@n88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
|
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
super
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
![]() Ažurirao icemaher - 13.Kolovoz/Aug.2011 u 00:30 |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
|
Da, da
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Kanal Cinemax je odobrio 2 sezonu za Strike Back. 2.sezona će imati 10 epizoda i emitovaće se sledeće godine. Snimanje počinje 2012. u Južnoj Africi. izvor: deadline.com
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
fakticki treca sezona
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Mislim da ta misterija - koja je to zapravo sezona - nikad neće biti rešena
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
prijatel-MKD ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4667 |
|
Pogledao sam obe sezone. Ovo su dve razlicite serije pod istom imenom jer se.1 je ratna, a se.2 je vise akciona drama.
Sezona 1: ![]() Preporuka za svako ko voli ratne spletkarije. Kao dugooooooooometrazni film u ne previse epizoda koje se gledaju u jedan dan. Sezona 2: Ocekivao sam vise, ali nije previse lose. Podeljena prica na 2 djelova, na kraju se spaja sve to u logicnu osnovu ali... nekako kao nekoliko epizoda da daju jedan pocetak, pa onda nekoliko daju drugi pocetak, pa kao da se to spaja da se na kraju to poveze sve u 10-15 minuta kraja. Mislim, nista nije interesantno u to da su zavrsili lov na 2 bombasa kao najznacajni trenutak se.2 kad su u 8 epizoda gradili onako kao neverovatno strasan negativni lik Latif koji je naj-jaca faca na planeti da na kraju ispage skoro pozitivan lik. Bez osobne preporuke, ja nisam zadovoljan. Ažurirao prijatel-MKD - 31.Listopad/Oct.2011 u 22:17 |
||
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
![]() |
||
panmarko ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() ![]() Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
|
ma dobra je ,glavno da nema vampira i zombija
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Serija je dobila novu sezonu. Premijera u 2013. Snimaće se na prostorima Mađarske i Južne Afrike.
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Nova sezona počinje 9. 8. 2013. Biće emitovano 10 epizoda.
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Serija je dobila četvrtu sezonu, koja će ujedno biti i poslednja.
Imaće 10 epizoda i emitovaće se 2014. g.
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Odlažu se planovi za emitovanje ove godine.
Zadnjih 10 epizoda prikazivaće se 2015. g. Razlog odlaganja je ozbiljna povreda Sullivana Stapletona na setu početkom godine.
Ažurirao Gor@n88 - 12.Srpanj/Jul.2014 u 00:23 |
||
![]() |
||
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
|
Serija se ipak vraća na male ekrane sa novom glumačkom postavom.
Premijera 6. sezone je 2017. godine. ![]() |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
|
Serija je obnovljena za 7. sezonu
![]() |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |