Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stone (2010) |
Odgovori |
Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2010 u 18:43 |
Stone (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1423995/
Režija: John Curran
Film Johna Currana je upečatljiva, odlično snimljena egzistencijalistička
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
koliko je ekipa jaka, toliko mi je film loš. Ne znam, sve mi ide nekako presporo, ceo film se vrti oko nekoliko ljudi..... baš me zanima da li je neko gledao film i da li mu se sviđa.... Da ne igra Milla i kompanija, prekinuo bi ga posle 20 mninuta smaranja, ali sam nekako uspeo da dočekam kraj... Da sam imao šta pametnije da gledam, sigurno bi preskočio ovaj film.....
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Slazem se. Ja mislila da ce film biti odlican i jos kad sam vidjela pocetak, rekoh 'extra' kad ono ispade govno. A kraj me dotukao, bar onako kako sam ga ja shvatila; ispalo je kako je film reklama za novu religiju (malo citala o njoj nakon filma i ubij boze koja debilana) jer na kraju ispada da Norton jedini zavrsava sretan jer je dozivio prosvijetljenje i to s cinom paljenja djeda i bake i to onda djeluje kao uzvisen cin i u principu nije uopce bitno sto napravis ako ce te to dovesti do spoznaje boga. Ono sto mi se svidjelo u filmu je kako su izjebali Denira. Od mene neka jadna 6. Ažurirao asvalttina - 05.Sijecanj/Jan.2011 u 12:33 |
|
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Tačno tako, to je i mene dotuklo.... nešto ne volim kad iz neke nevezuše krenu sam religijom i tim stvarima..... mislim, što se tiče drugog lika, koji nema veze sa tim stvarima...... I ovaj synopsis me malo iznervirao, jer mnoge stvari govori... trebalo bi obraditi pažnju na takve stvari....
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |