Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sto mislite o 6320?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sto mislite o 6320?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
eXecutioner View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sto mislite o 6320?
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 16:16
pozdrav

mogu dobiti koristeni mobitel za 1400kn, da li je to previse? i kakav je sam mob, dal valja?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 16:16
ispravak  radi se o 6230
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 19:52
a koja marka
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 21:17

Originalno postovano od strane pinkojunior pinkojunior piše:

a koja marka

samo nokia ima tak glupe nazive

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 21:49
da nokia je, nisam napisao jer sam mislio da se zna...postamble
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 11:14

Dobar teleon, ljep i kvalitetan ali meni je odvratan njegov font (presitan). Ja sam u zadnje vrijeme više pobornik symbiana. Imam nokuu 630 i to je avion od mobitela ima sve što ti treba a nije ni preskup preko odlasnika cc300€ dok je u dučanu 5000kn. Inaće oni koji ne znaju 6230 izgleda ovako:

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 12:53
Ja da si sada uzimam mob definitivno prvi izbor bi mi bio Siemens S65
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 18:05
pa cuj,  imam ovaj C45 i dobar je ali nekako mi se vise svida  nokia. Najrade bih kupi 7610, ali je skupa... ni sam ne znam da  li da uzemem tu 6230 ili jos malo pricekam pa vise love sakupim. Uglavnom jako mi smeta izbornik na Sony Ericssonu, imas onaj prvi menu i tamo ima 9 ikona, a kod nokije je to (barem je bilo) svaka ikona posebno, znaci poseban "ekran" za postavke, pozive, multimediju i slicno. Tak je i danas?
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 19:20

7610 je lijep telefon nema šta (možda malo ženskast) ali nije nimalo „ugodan“ za korištenje, tipka 3/tri je manja od makovog zrna (ali doslovno) . Po meni a i mnogima 6630 je trenutno best buy kvaliteta/cijena(na crno). Naspram 7610 ima bolji OS Symbian 8 i razlika je i u kameri 1Mp/1,3MP a ne moram niti spominjati da je 6630 3G telefon te podržava UMTS. Osobno koristim taj telefon i prezadovoljan sam, ono što na njemu nema možete instalirati (npr. Anti virus, explorer, Zipman( Winzip), Quick Office,........) ako se netko odlući za kupnju može mi se obratiti za software, imam preko 1gb symbian softwarea za njega.....

Na niže navedenom linku možete vidjeti i paralelnu usporedbu 7610vs.6630 te 6630vsS65

7610vs.6630

6630vsS65

Ažurirao tlisak
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 22:33
koliko si ga platio i da li si kupio regularno ili na BM-u? ;)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 22:37
7610 zenskast? pa ako ga moze imati Jackie Chan u New Police Story onda sigurno nije, ne bi to takav frajer imao. ;)

neznam, meni je taj 6630 malo cudnog oblika, ali je sigurno zakon... ovaj 7610 mi super izgleda, pogotovo crno-crveni... a bottom line is, da ce svaki mob biti bolji od ovog sto sad trenutno imam...
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 10:12

Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

koliko si ga platio i da li si kupio regularno ili na BM-u? ;)

na BM, naao sam ga prek newsa, gsm nešto ponuda, za 2100kn a cijena ti se otprilike krece oko 300€ cc 2250kn a vjeruj mi da se isplati

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 15:02
budemo se culi kad odlucim da kupujem, prvo trebam iRiver kupiti ;)

pozdrav
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 15:41
Ja bi ti savjetovao da si kupis nokiu 7650, mob je pravi mali komp, a na BM nije tolko skup 1000-2500
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 19:09

Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Ja bi ti savjetovao da si kupis nokiu 7650, mob je pravi mali komp, a na BM nije tolko skup 1000-2500

7650 je dobar telefon ali u ono vrijeme kad je i napravljen polovicom 2002g. Kažeš pravi mali kompjuter? Da to su svi telefoni sa symbian operativnim sustavom. A ako te baš zanima 6630 ima proc (arm type) od 220Mhz i 2MB RAM-a i ponavljam još jednom na crno je 300€ i to as TIM-a što bi značio da nije dekodiran već samo uvezen jer TIM nikad nije zaključavao telefone.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 10:14
ne kuzim se bas u nove modele mobitela, nije me zanimalo, pa nisam nikad ni cuo za taj 6630, al ako ima takav procesor mora da je jeben, samo koliko mb memorije ima, 7650 ima oko3-4 mb, to je malo u kurcu jer skines neku igricu i napravis par fotki i vec je pun, ali inace je 7650 i dan danas prejeben mob
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2005 u 17:34
daj sliku 6630...
ja ti imam K700i ... ima 40mb memorije i skoro 1mp kameru...
Inace ludnica za party... nema blic nego svijetlo koje svijetli dok ne uslikaš...
tako možeš i snimati u mraku...

Nego sada dolazi njegova nova verzija... neznam koja točno ali kazu da ce biti luudnicaa...

6630 vjerojatno ima memorijske kartice...

Ažurirao nitrogas
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2005 u 23:38
po mom misljenju ce samo najveci konj kupiti 7650 za 1000-2500kn...mob je sjeban do bola,glomazan,tastatura se izvlaci i brzo se rasklima,mala mu je memorija,losa kvaliteta slike itd...nebi ga preporucio ni za 200kn...6230 je dosta dobar mob i za 1400kn nije preskup,s obzirom na mp3 player wga kamera sa video snimkom i sve funkcije sto ima...kvaliteta slike bi mogla biti bolja,ali sta je tu je...ja ti prreporucam k700i,ali i k500i nije los s obzirom na cijenu,ne zaostaje puno za k700i... ali to je samo moje misljenje
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 00:10
Pa dobro koji k..ac merethe seres, kad sam ja kupovao 7650 na bm bio je vrhunski mob, a danas jos uvijek odlicno radi i s njim nikad nisam imao problema. O.K. danas ima sigurno puno boljih mobitela za kupit, al nemoj da se sad pocinjemo vrijedat.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 14:08
svakako bi trebao pogledati ponudu sony ericssona...
rasturaju...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.