Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sto mislite o 6320? |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
eXecutioner ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 16:16 |
pozdrav
mogu dobiti koristeni mobitel za 1400kn, da li je to previse? i kakav je sam mob, dal valja? |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ispravak radi se o 6230
|
|
![]() |
|
pinkojunior ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 428 |
a koja marka
|
|
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
|
|
![]() |
|
defiant1 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 166 |
samo nokia ima tak glupe nazive |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
da nokia je, nisam napisao jer sam mislio da se zna...postamble
|
|
![]() |
|
tlisak ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Dobar teleon, ljep i kvalitetan ali meni je odvratan njegov font (presitan). Ja sam u zadnje vrijeme više pobornik symbiana. Imam nokuu 630 i to je avion od mobitela ima sve što ti treba a nije ni preskup preko odlasnika cc300€ dok je u dučanu 5000kn. Inaće oni koji ne znaju 6230 izgleda ovako:
|
|
![]() |
|
toknezev ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 21.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1292 |
Ja da si sada uzimam mob definitivno prvi izbor bi mi bio Siemens S65
|
|
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
pa cuj, imam
ovaj C45 i dobar je ali nekako mi se vise svida nokia. Najrade
bih kupi 7610, ali je skupa... ni sam ne znam da li da uzemem tu
6230 ili jos malo pricekam pa vise love sakupim. Uglavnom jako mi smeta
izbornik na Sony Ericssonu, imas onaj prvi menu i tamo ima 9 ikona, a
kod nokije je to (barem je bilo) svaka ikona posebno, znaci poseban
"ekran" za postavke, pozive, multimediju i slicno. Tak je i danas?
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
7610 je lijep telefon nema šta (možda malo ženskast) ali nije nimalo „ugodan“ za korištenje, tipka 3/tri je manja od makovog zrna (ali doslovno) . Po meni a i mnogima 6630 je trenutno best buy kvaliteta/cijena(na crno) Na niže navedenom linku možete vidjeti i paralelnu usporedbu 7610vs.6630 te 6630vsS65 Ažurirao tlisak |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
koliko si ga platio i da li si kupio regularno ili na BM-u? ;)
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
7610 zenskast? pa ako ga moze imati Jackie Chan u New Police Story onda sigurno nije, ne bi to takav frajer imao. ;)
neznam, meni je taj 6630 malo cudnog oblika, ali je sigurno zakon... ovaj 7610 mi super izgleda, pogotovo crno-crveni... a bottom line is, da ce svaki mob biti bolji od ovog sto sad trenutno imam... |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
na BM, naao sam ga prek newsa, gsm nešto ponuda, za 2100kn a cijena ti se otprilike krece oko 300€ cc 2250kn a vjeruj mi da se isplati |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
budemo se culi kad odlucim da kupujem, prvo trebam iRiver kupiti ;)
pozdrav |
|
![]() |
|
bubba ho-tep ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
Ja bi ti savjetovao da si kupis nokiu 7650, mob je pravi mali komp, a na BM nije tolko skup 1000-2500
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
7650 je dobar telefon ali u ono vrijeme kad je i napravljen polovicom 2002g. Kažeš pravi mali kompjuter? Da to su svi telefoni sa symbian operativnim sustavom. A ako te baš zanima 6630 ima proc (arm type) od 220Mhz i 2MB RAM-a i ponavljam još jednom na crno je 300€ i to as TIM-a što bi značio da nije dekodiran već samo uvezen jer TIM nikad nije zaključavao telefone. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
ne kuzim se bas u nove modele mobitela, nije me zanimalo, pa nisam nikad ni cuo za taj 6630, al ako ima takav procesor mora da je jeben, samo koliko mb memorije ima, 7650 ima oko3-4 mb, to je malo u kurcu jer skines neku igricu i napravis par fotki i vec je pun, ali inace je 7650 i dan danas prejeben mob
|
|
![]() |
|
nitrogas ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2003 Status: Offline Points: 561 |
daj sliku 6630...
ja ti imam K700i ... ima 40mb memorije i skoro 1mp kameru... Inace ludnica za party... nema blic nego svijetlo koje svijetli dok ne uslikaš... tako možeš i snimati u mraku... Nego sada dolazi njegova nova verzija... neznam koja točno ali kazu da ce biti luudnicaa... 6630 vjerojatno ima memorijske kartice... Ažurirao nitrogas |
|
![]() |
|
merethe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Norway Status: Offline Points: 80 |
po mom misljenju ce samo najveci konj kupiti 7650 za 1000-2500kn...mob je sjeban do bola,glomazan,tastatura se izvlaci i brzo se rasklima,mala mu je memorija,losa kvaliteta slike itd...nebi ga preporucio ni za 200kn...6230 je dosta dobar mob i za 1400kn nije preskup,s obzirom na mp3 player wga kamera sa video snimkom i sve funkcije sto ima...kvaliteta slike bi mogla biti bolja,ali sta je tu je...ja ti prreporucam k700i,ali i k500i nije los s obzirom na cijenu,ne zaostaje puno za k700i... ali to je samo moje misljenje
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pa dobro koji k..ac merethe seres, kad sam ja kupovao 7650 na bm bio je vrhunski mob, a danas jos uvijek odlicno radi i s njim nikad nisam imao problema. O.K. danas ima sigurno puno boljih mobitela za kupit, al nemoj da se sad pocinjemo vrijedat.
|
|
![]() |
|
nitrogas ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2003 Status: Offline Points: 561 |
svakako bi trebao pogledati ponudu sony ericssona...
rasturaju... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |