Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stiže još jedan film franšize Evil Dead (04.01.2023.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stiže još jedan film franšize Evil Dead (04.01.2023.)   | BA | HR | MK | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stiže još jedan film franšize Evil Dead (04.01.2023.)
    Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 11:50
Nek me netko cimne čim se pojavi, ovo baš moram.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 12:48
Ako je više horor nego ludiranje, gledam i ja čim se pojavi. 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 20:50
Odgledah ipak trejler, definitivno se gleda, pre je na tragu meni inače vrlo dobrog rimejka "Evil Dead (2013)" nego na kakvom miksu horora i komedije koji nisam voleo ni u Raimijevim nastavcima. 
Njegove three stooges fascinacije, dakle to slapstick mešanje sa hororom mi je bilo van svake pameti, no kako je franšiza otišla u tom pravcu, te su mnogi gledatelji i napravili kult od nje mahom i baziran na tom ludiranju, Bruce Cambellu, posebno me je svojevremeno obradovalo to što se rimejk vratio svemu onome što sam eto ja pa voleo, meni je prvi Evil Dead zacementirao ljubav prema hororu od malih nogu. Frenetična kamera, izrazito brutalno, divlje nasilje, napadne maske, strah za junake koji se suočavaju sa demonskom silom tako predstavljenom da su im šanse za preživljavanje naizgled nikakve, a ne kakav meni ipak jeftin humor kome nisam ikada nalazio mesto u lepoti kakvu ja vidim u hororu kao takvom. 

Elem, trejler mi dakle obećava onu meni bližu Evil Dead stranu. Deluje generički ali je makar na pravoj strani. Heart
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.