Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stišavanje strasti
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stišavanje strasti

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stišavanje strasti
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:15
Moram da pohvalim žileta:
kako je krenuo pre par dana mislio sam da za dva - tri dana neće biti nikoga na forumu. Pametno je što si malo stao na loptu , pa ne driblaš više sam , nego si timski igrač. Tako i treba. Ipak smo svi mi ovde kako bi pomogli jedni drugima, a ne da bi se međusobno svađali i zabranjivali. Drago mi je što više nije glavna (i jedina) tema CRNA LISTA ( kao što je bilo do juče) Iskreno mi se smučila ta tema i zaobilazim je...
Bitno je da vlada koliko toliko demokratija, a mnogo manje autokratija...

Pozdrav SVIM forumašima i želja za nastavkom uspešne saradnje na najboljem balkanskom ( izvinjavam se svima koji se ne osećaju Balkancima) forumu.

I žile, nemoj da mi pomeraš temu. Namerno sam je stavio zasebno!!!!
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 10:43
Ajd dobro,nek bude onda ovdje...Onda ću maknut onaj post tamo.Neko će pomislit da si čudak što si dvaput posto istu stvar
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 11:55
zile odkada si ti moderator
kick-ass
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 12:13
Originalno postovano od strane žile žile piše:

Ajd dobro,nek bude onda ovdje...Onda ću maknut onaj post tamo.Neko će pomislit da si čudak što si dvaput posto istu stvar

Neće pomisliti, tj ne bi pomislili da se ti nisi umešao i napravio zbrku ( iz najbolje namere)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.