| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stil iznad sadržaja - American gods (22.06.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
gruuum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stil iznad sadržaja - American gods (22.06.2017.)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 13:36 |
|
Scholee, odličan komentar !
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 16:21 |
|
Baš kao što sam napisao i na PO forumu: serija nije za široke mase - i to mi je BESKRAJNO drago!
A sad da kopipejstam/citiram samog sebe: Najiskrenije - drago mi je što se pojavljuje sve više ljudi kojima se ne sviđa serija - to znači da se ide u dobrom smjeru. Ljudi su navikli na "fantasy zero" - k'o i Cola Zero i kad naiđe nešto "tvrđe" počnu gubiti interes. Muzika - puno songova ima originalnih stvorenih za samu seriju - savršeno prati radnju, gluma, naročito teatralnost pojeidnih likova je fantastična. Proširivanje i dodavanje "štofa" samoj radnji bilo je očekivano čim je objevljeno da će knjigu rastegnuti na više od jedne sezone. Zadnje scene iz 8. epizode, s McShaneom, ostat će među upečatljivijim TV momentima. Sedma epizoda i priča o Essie kao filler bila je fini, emotivni dodatak u širi univerzum serije. Nakon prve sezone, dobili smo "Jack Kerouac meets Carnivale" osjećaj - nekima će se to svidjeti, nekima neće, neki će voljeti neki će mrziti - i tako treba: "Angry gets shit done." Ažurirao silent_passenger - 23.Lipanj/Jun.2017 u 16:23 |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 17:52 |
|
Borami , čika silent_passenger dobro ste podvukli bit i smisao prve sezone AG-a.Svaka čast na postu mislim upravo tako ali ne bi mi se uspjelo ovako dobro odraziti,ozbiljno svaka čast i na tome što kužiš da će biti manje ljubitelja ove serije jer ćemo možda dobivati kvalitetnije feedbackove o samoj seriji.
|
|
|
|
|
![]() |
|
dzemil-merdzanic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2017 u 00:39 |
|
Fundamentalistima se neće svidjeti ali ovo je i snimano samo za pravu raju.
|
|
![]() |
|
papiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2017 u 19:10 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |