Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Star Trek Beyond (2016) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Chuck Norris ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2012 Status: Offline Points: 2413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2015 u 00:45 |
![]() ![]() Žanr: Akcija, Avantura, Sci-Fi Zemlja: SAD Režija: Justin Lin Scenario: Simon Pegg, Doug Jung Glavne uloge: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, Idris Elba, Sofia Boutella Opis: "Star Trek: Izvan granica" stiže u bioskope 21. jula sledeće godine i predstavlja nastavak čuvene franšize, sa već poznatom ekipom i novim likovima, koji će u novoj avanturi otići izvan svih poznatih granica. |
|
![]() |
|
![]() |
|
angels ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Svibanj/May.2007 Status: Offline Points: 1096 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.
Ažurirao angels - 24.Listopad/Oct.2016 u 12:19 |
|
![]() |
|
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 67306 |
Došao sam do 50. minute. Ne znam zašto gledam, ne znam hoću li pogledati do kraja. I'm too old for this shit.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bad Spenser ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 08.Svibanj/May.2019 Status: Offline Points: 41 |
Zanimljiv s.f. ali moglo je i bolje. Ocena 6/10
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |