| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stalnaya babochka (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stalnaya babochka (2012)Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2013 u 21:57 |
|
Stalnaya babochka (2012) (Čelični leptir) ![]() IMDb Režija: Renat Davletyarov Scenarij: Renat Davletyarov, Yuriy Korotkov Žanr: Krimi, Drama, Misterij Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 100 min Darya Melnikova ... Vika Chumakova Anatoliy Belyy ... Grigoriy Khanin Darya Moroz ... Tatyana Pyotr Vins ... Kosovskiy Andrey Kazakov ... Zaytsev Elena Galibina ... Inspektorsha Maksim Dromashko ... Tolik Andrey Lebedev ... Bondarev Konstantin Topolaga ... Lieutenant Colonel Timashov Semyon Treskunov ... 'Dwarf' Oleg Fyodorov ... Kostya Kirill Shcherbina ... Student Igor Poselenov ... Police Operative Aleksey Semchenkov ... Nikita Konstantin Zhitinyov ... Police Operative Vika je problematična devojčica iz sirotišta, vođa maloletničke bande, suviše rano sazrela i suviše dobro poznata policijskim organima. Ali kada manijak krene da davi devjčice njenog uzrasta u parku kraj moskovske stanice metroa, agentu Hanjinu postaje jasno da je Vika jedina koja mu može pomoći da ubici postavi zamku. Film je na listi najboljih ruskih ostvarenja 2012-te. Prevod je najavio i tekst za temu napisao carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2013 u 17:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 18:59 |
|
Ovo je cista drama, i to socijalna. Vise mi je film za tinejdzere, koji odrastaju bez roditelja.... Sasvim prosecan film, nije mi sasvim realan, nema nikakve dinamike u smislu crime i trilera, kako je opisan na imdb. Ocena 5/10
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 19:02 |
|
I jedna bitna napomena.
Film nije snimljen po istinitom dogadjaju, sto i pise na pocetku filma.
Pise decidirano, film je snimljen na osnovu realnih cinjenica!?
Cista manipulacija, da se navucemo da gledamo film! Vestacki se tako daje argumentacija u prilog '' tezine'' filma.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |