Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šta vas je danas iznerviralo? (i juče i .
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Šta vas je danas iznerviralo? (i juče i .

Odgovori Odgovori Stranica  <1 221222223
Korisnik
Poruka
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2024 u 18:05
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Odem u tržni centar u renoviranju i ugazim u rupu ispod itisona koji zamenjuje nedovršen pod.
Istina, ima upozorenje, ali ne baš da će ti kad zgaziš noga upasti u duboku rupu.
Tako da sad imam otečen zglob, ali bar ništa nisam slomila Big smile
I nisi propala kroz rupu. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2024 u 22:48
I to što kažeš. LOL
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2024 u 20:41
Upozorenje u vidu kamuflaže. LOL
Napredno.  
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2024 u 11:55
Kako god pokušao da se organizujem, ne vredi, prosto ne mogu ni za čitav vikend uspeti da završim ni deo obaveza, od premora i bolova mahom prespavam dva dana. Uspeo da odem u nabavku, skuvam ponešto, da upalim veš mašinu ali to je otprilike to. Odvojio jedan film, koji ladno ne stižem za evo osam dana ni da pustim, knjigu koju bih inače slistio za dan, evo pa čitam već 10 dana, užas koliko mi sati fali u danu. Još daleko bilo da mi iko od bliskih ljudi pomogne makar čime, sve to duboko poremećeno (nisam ni ja kakav supernolmalni tip ali aman dokle ide današnji idiotizam oko mene, jezivo, samo me dodatno uznemirava, valjda mi je inače malo trauma i problema. Ma nije težak život, teški su ljudi, i to je blago rečeno 😂😄
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 20:39
Za sada ne odveć toga, no dug je dan, čekam da mi započne jutro normalno sa jednom osobicom pa ću videti već kako će teći dan danas, možda bude oki, čuda su moguća 😂😂
Na vrh
klen View Drop Down
Translator
Translator
Drvodelja

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 13:13
Snijeg... Je*o sebe!
Jest' il' nije!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2025 u 03:28
Pokis'o. 😡
Mnogo 😡
Na vrh
klen View Drop Down
Translator
Translator
Drvodelja

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2025 u 11:27
Nervira me nerviranje
Jest' il' nije!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 08:24
Bojler
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 18:39
Ništa. Sve je suviše bajno da bih se nervirao.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2025 u 13:50
Mnogo je hladno. 🥶
Ne nervira me to, toliko, zima je, šta će drugo pa biti nego hladno, već mi je očito otišao ne jedan, već dva grejača u T/A peći, e to me nervira, što nisu crkli kada sam ih proveravao jesenas, nego sada kada nam prete sa minus temperaturama za koji dan. 😡 Ovaj jedan preostali što radi, kukala mu majka ako stigne išta osetnije da zagreje, to ako i dopre do mene, može samo ako sedim na peći 🤣
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2025 u 14:40
Te sprave rikavaju samo preko vikenda i za vrijeme blagdana. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2025 u 16:16
Normalno 😂, ništa na vreme, samo u nevreme 🤣
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2026 u 18:06
Nešto mi opako nije u redu sa plućima, no brine me da ću preživeti i to 😟
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 221222223
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,477 sekundi.