Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šta kad DVD ne može na kompu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Šta kad DVD ne može na kompu

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 22:56
Originalno postovano od strane Garfield Garfield piše:

To bi trebalo da znaci da ce mu ubrzo kraj :) Kod mene je ispocetka sve citao i przio, a nakon nekog vremena poceli su ti problemi... Onda sam ga prodao i uzeo novi :)

jadan taj sto ga je kupio   
ja sam vec uzela novi, sad stari jos uvek koristim dok radi, posle cu da ga razbijem cekicem il vec necim sa zadovoljstvom

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:00

Moze moze, joste kako. Kopirace se komunjaro i sa svakakvom zastitom.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:11
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ne možeš gedati film na kompu

ne možeš pokrenuti film... a može se gledati na plejeru (gledao moj prijatelj i kopirao mi a opet se ne može gledati na kompu)

children of men je film

Što reče jedan moj drugar: ajde mi pošalji taj DVD pa ćemo da ga sredimo....WinkLOL
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:21
Hehehe.Dobra si :) Ja bi ga ostavio za uspomenu ako je tako dobro sluzio :) Sto su reci zene.Dok radis za njih dobar si, a kad prestanes... cekicom ... NEPRAVDA :)

Ažurirao Garfield - 17.Travanj/Apr.2007 u 00:26
Desava se i najboljim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.