| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
St. Vincent (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: St. Vincent (2014)Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2014 u 19:40 |
Žanr: Komedija, Drama Trajanje: 102 min Zemlja: SAD Režija: Theodore Melfi Scenario: Theodore Melfi Glavne uloge: Bill Murray ... Vincent Melissa McCarthy ... Maggie Naomi Watts ... Daka Chris O'Dowd ... Brother Geraghty Jaeden Lieberher ... Oliver Terrence Howard ... Zucko Opis: Melissa McCarthy glumi Maggie, samohranu majku koja se sa dvanaestogodišnjim sinom Oliverom (Jaeden Lieberher) seli u novu kuću u Bruklinu. S obzirom da majka puno radi, Oliver često ostaje sa novim susedom Vincentom (Bill Murray), džangrizavim penzionerom sa sklonošću ka alkoholu i kocki. Između njih dvojice se ubrzo razvija neobično prijateljstvo. Zajedno sa trudnom striptizetom po imenu Daka (Naomi Watts), Vincent vodi Olivera na sva mesta koja su njegova svakodnevnica - trkačka staza, striptiz klub i lokalni bar. Vincent će pomoći Oliveru da odraste, a Oliver će u Vincentu videti nešto što niko do sada nije: pogrešno shvaćenog čoveka sa dobrim srcem. Izvor: happynovisad.com |
|
|
|
![]() |
|
leBon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2014 u 22:40 |
|
Bill je genijalac. Zapravo vrlo svestran. Multidimentional sto bi rekli jelte.
|
|
|
tika-taka
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2014 u 17:50 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2018 u 18:30 |
|
Nije loš filmčić. Lepa razbibriga za letnje veče. Ameri nikako da izađu iz klišea zaboravljenih, siromašnih vijetnamskih veterana koji su se odali raznim porocima, ali i dalje čine dobra dela. Bil Marej je fantastičan.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |