| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Srpski fajterski as "Pele" brutalno nokautirao.... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Srpski fajterski as "Pele" brutalno nokautirao....Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 17:55 |
Srpski fajterski as "Pele" brutalno nokautirao "kolosalnog" Thompsona usred Splita
Iz Splita: Marko Petrak MIODRAG "Pele" Petković svladao je proslavljenog Jamesa "Colossusa"
Thompsona i okitio se pojasom prvaka u teškoj kategoriji. I ne samo to,
srpski MMA as je Britanca brutalno nokautirao lijevim krošeom nakon samo
nekoliko uvodnih sekundi borbe. Koliko je širok i dug (a to je
poprilično - 195 cm i 127 kg), "kolosalni" se ispružio ringom splitske
Spaladium Arene koja je u petak ugostila sjajnu MMA priredbu "Milenium
Fighting Challenge - Fight4Chamipion".
"Ono što sam obećao, a to je atraktivna borba, to sam i pružio. Diaby je nevjerojatno snažan. Borio sam se protiv mnogih jakih boraca, ali je on skoro kao teškaš. Ima velike ruke, a kada me pogodio u glavu, sve mi je zaiskrilo pred očima. Drago mi je da sam pobijedio, možda sam mogao malo bolje taktički odraditi posao, ali sad to nije bitno", rekao je Truhan nakon svoje druge profesionalne pobjede u karijeri. Prvoklasna organizacija i jako malo publike U preostalim borbama odlično su prošli BiH borci pokazavši prije
svega sjajnu fizičku pripremljenost. Berin Bajlagić je "giljotinom"
ugušio brazilca Junora Santiaga, a njegov klupski kolega Tomislav
Spahović je čitavu borbu dominirao protiv Zagrepčanina Pere Ogrizeka
koji je na koncu predao jer više nije mogao trpjeti udarce. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 17:57 |
|
Svašta, kad sam slušao "kolosalnog", ni gram šanse mu nije dvao, a ovaj ga "izuo" u prvim sekundama.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 20:29 |
|
jel ima možda negdje snimka,taj Thompsona je mrcina,ali stvarno nema pojma,ovo mu je 9 uzastopni poraz,čovjek je postao vreća za lupanje..
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |