Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sprema se Call Me by Your Name 2 (07.03.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sprema se Call Me by Your Name 2 (07.03.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 02:50
Jest, mislila sam da je u onom s ovcom...

Del Toro je konzervativan, nikad on neće dopustit muškom liku da se spari s nečim iz vode...bojapaprichica
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 03:12
  Ne sećam se imena filma, samo te fenomenalne rečenice.

Sve je to počeo Dizni sa Malom sirenomLOL

Šalu na stranu, pare su otvarač koji otvara i konzervu u kojoj je Toro. Luka i Toro bi bili dobar filmski par ukoliko ih braća, pardon, brat i sestra(?) Vašovski ne preduhitre. Seriju 8 čulo sam odgledao sa velikim naporom a tamo je bilo svega osim polno neorijentisanih likova. Zanimljivo, druga sezona mi je bila bolja od prve. Snimili su je odmah pošto je bata postao seka.

Da ne davim dalje, voleo bih da snimaju što više ovakvih filmova i da ubace ove polno neopredeljene. Treba dati malo kanapa da se sami zadave jer su se popeli svima na glavu.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 03:16
Misliš da je razlog u promjeni spola?
Odrežeš neku stvar Shyamalanu i idući film mu bude smislen i zanimljiv?
Ne vjerujem u to.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 03:23
  Gledaj seriju Osmo čulo i poveži sadržaj sa autor(kom). Prva sezona je njuejdžerski krš dok je druga za nijansu bolja. Mala žuta je tabačinom izvukla seriju.

Ispravka.

Kad sam već ispravio lapusu scride da dodam da mi nije smetalo to što je metamorfoza uticala na seriju. Bila bi opet krš zbog koncepta.

Ažurirao Stole Haringa - 10.Ožujak/Mar.2018 u 03:30
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.