Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023) |
Odgovori |
Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2023 u 22:24 |
Prevod je uradio Osgiliath ✨
|
|
canijel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 01.Studeni/Nov.2022 Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Po meni napredak naspram prvog, kao i u prvom animacije savršene, unikatno, zanimljivo, prelijepo za gledati, priča prvih sat vremena sasvim okej, kao epizoda neke serije, ali ostatak filma je izuzetak definitivno, kraj će mnoge nervirati ali mene nije, šta znam, volim cliffhengere, podsjeća na Imperiju. Sve u svemu ko voli Spidermana, animirane filmove, pa čak i sci fi filmove, preporuka od mene, ocjena nekih 8/10
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4712 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Čekaj malo. Ja sam prvi jedva izdržao zbog repa. Daj mi reci je li posrani rep pozadinska glazba i u ovom? Jer ako jest, ma nema teoretske šanse da gledam film sa podcastima iz lokalne umobolnice. Iako volim Spidermana, ne treba mi torta sa govnom na vrhu.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1600 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Da li se ovaj Spajdi pretvara u Transformersa?
Da li su uključili nekoga iz Čajnatauna ili Indokine? Da li su podmirili lgbt kulturu? Da li je zastupljena gospel i meksikanska muzika? Da li u narednom delu Spajdi postaje ljubitelj istopolnih bića? Da li je moguće biti umetnik i ujedno biti zdrav? |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1600 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Besmisleno smeće ili smeće bez smisla.
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Daj kakav yt rep iz soundtracka da upotpunimo temu.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ta muzika nema dušhu.
Da se ja pitam, samo bih Sšopenna i Franza puštao u filmovima. Ne Kahvu, već Lista. Oko nas i u nama. |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58394 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
I lambadu.
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Muzika? Gdje je tu muzika? Ja čujem samo baljezganje poludjelih wannabe popova. |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Scenarijo očajan, muzika je čak i slušljiva, sve u svemu težak promašaj i od mozga se pravi kačamak. Ili popara.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8972 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Cicvara možda, ili ...
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1017 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sta fali kacamaku i popari jeli Mizi.
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1017 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
A sto se tice repa ,pa ne znam ima tu u pocecima 80 i 90 ih stvarno dobrih grupa ,ne mislim na ove crnce sto su ljuti i vecito im nesto ne valja,vec eto moja preporuka ko nije slusao Spearhead prva dva albuma, De la Soul, pa Us3 mada to je vise Jazz funk,a od domacih jedino Marcelo ,momak je u sustini pesnik i to dobar. a sto se tice filma meni ovo pase pa makar mi i poparu od mozga pravilo.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ništa ne fali sve dok moj mozak ta hrana ne postane. Inače, praktikuje se proja i slanina da mi bude milina, a Spajdermen se pretvorio u jeftin bućkuriš za široke narodne mase, štjeta. |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8972 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
A gde je kajmak, prštuta,kozji sir, kiselo mleko, topla lepinja, dabome, kako treba... ili...
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne dam se isprovocirati, na dijeti sam, tako da frižider neću otvarati uprkos bogatom meniju koji mi se nameće. Čekam zimu i ondak krkanluk može da počne.
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
E Alex to sto si nabrojao spada vec u skuplju varijantu domace hrane . A popara i kacamak mozes svaki dan jesti
|
|
Tom Brady
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni ovo nikako nije leglo. Preterivanja u svakom pogledu i smaranje više sa ovim prostorno-vremenskim anomalijama. Možda je tako u stripovima, ne znam nisam čitao. Po meni mnogo bolje je obrađena priča sa Miles Moralesom u igri iz 2020. godine.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Wejstingovanje tajma, ako me tko upita.
Traweling through tajm, ćemu to? Nedostatak ideja ili pameti? A tajm nam izmiče evri dey, sedli. |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |