Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Speak No Evil (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Speak No Evil (2022)

Speak No Evil

Speak No Evil (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ne povejte nikomur

Godina:

2022

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

97 min

Režija:

Christian Tafdrup

Scenarij:

Christian Tafdrup
, Mads Tafdrup

Glavne uloge:

Fedja van Huêt
  >  Patrick
Sieger Sloot
  >  Waitress
Karina Smulders
  >  Karin
Andrea Benucci
  >  Agnes
Hichem Yacoubi
  >  Muhajid
Lea Baastrup Rønne
  >  Fie
Morten Burian
  >  Bjørn
Jesper Dupont
  >  Jonas
Sidsel Siem Koch
  >  Louise
Marius Damslev
  >  Abel

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HiDe View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HiDe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Speak No Evil (2022)
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 22:45
Neverovatno koliko režiseri nemaju mašte da naprave nešto sasvim novo. Dete, opsednutost, bljak. Moja ocena filma: 2/5
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 23:06
Naravno da imaju.
Tražiš na krivom mjestu (aka izbjegavati mejnstrim).
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 23:16
Prevod je uradio Bambula 👍
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2022 u 13:50
Dobar film
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2022 u 14:53
Zaobici ga. 

Al' ono sto mi je najvise smetalo, je muzika. Dakle katastrofa, a film...bezvezan.

Ocena 5.
Na vrh
grobarko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj grobarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2022 u 19:32
Fulm je odličan i izuzetno težak na kraju. Tera na razmišljanje, zašto se ne borimo kada je smrt pred nama.
Na vrh
Bakkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bakkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2022 u 22:48
Ja sam ljubitelj Evropskog filma i muzike. Skandinavci su mi prirasli srcu. Ali ovaj film je totalni promašaj. Volim sve žanrove od komedije do horrora. Ovaj film nema veze sa životom. Jasno mi je da ovakve stvari mogu zadesiti svakoga ali ova vrsta filma je fikcija i ona bi trebala da unese gledaocu nadu, naprotiv ovaj film je sa samim krajem propraćen mračnom muzikom probudio u gledaocu osećaj tuge i žalosti za unesrećenom porodicom. Žao mi je izgubljenog vremena gledajući ovaj film.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2022 u 11:48
Zapravo, koncept može biti interesantan, sama ideja, ako bi sudili već po naslovu, prećutkivanje svih neprijatnosti i kuda sve to može voditi, ukoliko se dozvoli. E sada, način na koji se tema preispituje, šta znam, meni su pa suviše smetali ovakvi likovi, koliko god u njihovom ponašanju, tišinama onda kada ih ne sme biti, ili pa neodlučnosti, bila i sama poenta do koje autor želi doći, kako da se ne borim sa mukom da kažem nešto tipa "tražili ste, dobili ste", iako je jasno da ne želim ikome ovakve stvari. Uprkos svemu, ipak mi je bilo ovo interesantno filmsko iskustvo. Ima tu, meni, kakvog Haneke šmeka čak. 
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2022 u 15:25
Pa sta su nam trebali pruziti u ovom filmu?Hepi End mozda?Ne ne ne.Ne ide to tako.Romanse se u bioskopu pustaju i u podne.Za ovako nesto su ostavljeni oni ponocni termini.Nesto kao da nedostaje ovom filmu, da bi bio bas ONO.Medjutim, ne zalim se.Hvala na prevodu
Na vrh
BianconeriDiBelgrado View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BianconeriDiBelgrado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2023 u 06:22
Originalno postovano od strane grobarko grobarko piše:

Fulm je odličan i izuzetno težak na kraju. Tera na razmišljanje, zašto se ne borimo kada je smrt pred nama.
Burazeru, film je teško sranje... Jeste bolestan pred kraj i sve to stoji, ali da se ne boriš onako kao ovaj smlaćeni je van svake pameti.
Pa nisi ispred bataljona za streljanje da se predaš onako bez borbe, jbt...
#ПФК
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.