Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spartacus: Blood and Sand (2010) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 10:20 |
Spartacus: Blood and Sand |
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moram priznati da sam vrlo zadovoljan prvom epizodom.
![]() Povijesna tematika, akcija, brutalnost, erotika... to volim! ![]() Nadam se da će serija otići u pravom smjeru i da će biti odlična, a s obzirom kako je počela, mogla bi biti jako dobra. Također, unaprijed se zahvaljujem kolegi sean12 za prijevode za ovu seriju ![]() ![]() Ažurirao Buki - 31.Sijecanj/Jan.2010 u 10:38 |
|
![]() |
|
HeadBurn3r. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 15.Listopad/Oct.2008 Status: Offline Points: 420 |
I ja sam odgledao prvu epizodu, dobra je... ali stvarno ono prskanje krvi je po meni skroz nepotrebno...
|
|
![]() |
|
sean12 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 05.Studeni/Nov.2009 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 1410 |
Pa u početku je dobro startalo ako se ne izrodi...i da...ono s poplavama krvi je pretjerano iako su scene dobre...
|
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Da, složio bih se s vama, malo pretjerano prskanje krvi, to mi je jedina zamjerka, ali ok.
![]() |
|
![]() |
|
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 68509 |
TV serija koja je nasiljem šokirala čak i AmerikanceSerija o legendarnom vođi gladijatora Spartaku izazvala je šok i nevjericu diljem Amerike zbog izrazito velikog broja brutalnih scena punih krvi i nasilja, a ni seksa ne manjka. Serija se zove 'Spartacus – blood and sand' i nastala je u produkciji televizijske kuće Starz te po izgledu uvelike podsjeća na filmove '300' i 'Gladijator'. Serija ima 13 epizoda i govori o životu slavnog rimskog gladijatora, legendarnog Spartaka koji je poveo gladijatore u borbu za slobodu, braneći istovremeno čast svoje supruge i djeteta. Zanimljivo je da Spartaka glumi slabo poznati, ali atraktivni glumac Andy Whitfield. Nakon premijere u Americi, serija će se ovih dana početi prikazivati i na nekim europskim televizijskim programima. t portal |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ja sam jučer odgledao i drugu epizodu, i također sam vrlo zadovoljan, čini se da sam si nakon Prison Break-a napokon pronašao seriju koju ću redovito pratiti.
![]() Nego, vidim da se spominje 13 epizoda, da li je to sve ili postoji mogućnost da snime još? ![]() |
|
![]() |
|
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 68509 |
Zaj
![]() Nakon što se proslavila kao princeza ratnica Xena, glumica Lucy Lawless prihvatila je ulogu u Spartacusu, najeksplicitnijoj seriji ikad snimljenoj ![]() Lucy Lawless (41) nikad se prije nije skidala na filmu ili u seriji. U 'Spartacusu', najeksplicitnijoj seriji ikad snimljenoj, glumica ne samo da se skida nego sudjeluje i u orgijama. - 'Ksena' i 'Spartacus' su dvije potpuno različite serije. Scene borbe sasvim su različite, a u novoj seriji postoje i eksplicitne scene seksa. Dok pričamo o mojoj novoj ulozi, ispada kao da ima jako puno seksa, ali nije tako. Meni je bilo bitno da su scene autentične za antički Rim o kojem serija i govori. Ljudi su se oduvijek seksali i u isto vrijeme sklapali poslove, nije to ništa neobično - ispričala je Lucy. Lawless u seriji glumi 'žderačicu muškaraca' Lukreciju, koja suprugu, vlasniku škole gladijatora, mora osigurati muškog potomka kako god može. Ona zbog toga počne vezu sa glavnim gladijatorom. Lucy je u seriji pokazala grudi, a u sceni seksa sudjeluje čak četvero ljudi. Lucy se žestoko seksala s gladijatorom. Prije samog seksa, njega je 'pripremala' jedna robinja... ...a, nju druga. 24 sata |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Zajebana serija, da, ali baš mi je nekako dobro legla, vidjeti ćemo ali za sada vrlo dobro.
![]() Treća epizoda trebala bi se pojaviti na netu u petak navečer, eventualno subotu, ako se ne varam. |
|
![]() |
|
jakaka ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Meni se sviđa serija, u iščekivanju sam slijedeće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sean12 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 05.Studeni/Nov.2009 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 1410 |
Drago mi je da se velikom broju gledatelja serija sviđa...ipak po više tisuća ljudi je skidalo prijevod...pa ćemo tako i nastaviti čim izađe slijedeća epizoda...
|
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
![]() |
|
![]() |
|
N.B.G. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Izuvanje!!!
Ako hoces moje linkove [upload] a dacu ti buki kada izadje bilo koja nova epizoda gde mozes da je celu pogledas u HD formatu ili nazovi to kako zelis a mozes i da strimujes dok se ne pojavi neki "HD" release Sve je to WEB stream sto je po netu samo enkodiran u vecoj rezoluciji isti Quality, jer na tv-u nije bio niti postoji DVDRip pa loze ljude da je HD ili 720p itd... Evo i primera u topic-u za TV Show frajeri stavljaju, nazivaju: Spartacus: Blood and Sand | HDTV + 720p |[Ep 01-02] mislim kada je to bilo na TV-u? Ovo je tek pilot da se prime ljudi.. poslacu ti na PM adresu a ima jos milion stvari, otkinuces!!! Inace serija posle "Rome" , "Band of Brothers" i da ne zvacem puno.. ima ih, po meni najbolja! samo cekam jos od Tom Hanks-a i Steven Spielberg-a: HBO Miniseries "The Pacific" http://www.pacificfans.com/trailer-videos http://www.pacificfans.com/ I puna kapa za ovu godinu za serije.. nikad bolja a ima ih jos videces na PM-u / adresi, bar za mene... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Hvala ti kolega na ovome.
![]() Što se tiče serija, da, ovo bi mogla biti odlična godina. ![]() A evo i link ka stranici na kojoj se nalaze datumi izlaska epizoda ove serije: ![]() http://next-episode.net/spartacus-blood-and-sand/season-1 Ažurirao Buki - 06.Veljaca/Feb.2010 u 10:35 |
|
![]() |
|
N.B.G. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Evo i Cetvorke!!!
Spartacus: Blood and Sand - Ep 104 "The Thing in the Pit" Preview: Spartacus: Blood and Sand - Pluto's Prisoner Ep 104 "The Thing in the Pit" - Having performed shamefully in the arena against Crixus, Spartacus is forced to fight in the Pits. Batiatus, determined to profit from Spartacus, may be at risk if his debts aren't repaid. Friday, 2/12 at 10pm et/pt on Starz. E sada da ja ne bih trpao odlomke iz serije a ima ih jos par a i iz nekih drugih evo ga: http://spartacus.ausxip.com/ http://spartacus.ausxip.com/2010/02/s1e4-the-thing-in-the-pit---where-he-belongs-video.html Ako neko ne moze da udje a verujem da ne neka se za cas registrue i saznace ne samo o ovoj seriji vec i mnogim filmovima, dokumentarcima i da ne nabrajam, odlican sajt!!! http://www.ninjavideo.net/cat/2180 Home: http://www.ninjavideo.net/index.php E sad na prvom mestu je i: ![]() Dakle pritisnite prvo na ono malo crvenim slovima: "Click here to launch the NinjaVideo Helper Beta 0.3.10" pa na banner / sliku sta zelite da pogledate ali... morate da instalirate za cas: DivX Play 7.2.0.19 DivXWebPlayerInstaller ili jos bolje: DivX 7.2 Pro(DivX-Player,HD Encoder,Decoder,Codes,DFX sound) e sada za njega nesto treba.. ne smem da kazem sta ali ko zeli snaci ce se i lepo gleda 720p bez cimanja / seckanja itd. na netu i ostalih bagova... ![]() I ajmo jedan poklon Front Cover za prvu sezonu: PS. kome treba pomoc neka me hvata za gusu kada sam tu... ![]() Ažurirao N.B.G. - 11.Veljaca/Feb.2010 u 20:46 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ujutro je izašla i 6 epizoda ove odlične serije.
![]() Moram priznati da sam i dalje oduševljen istom, radnja je iz epizode u epizodu zanimljivija i brutalnija. ![]() |
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Upravo sam pogledao i devetu epizodu koja mi je bila možda i najbolja epizoda do sada.
![]() Sve što kažem biti će spoiler, pa bolje da vam samo preporučim da ju što prije pogledate. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pogledao i desetu epizodu Spartacus: Blood and Sand (2010), fenomenalno, serija je sve bolja i bolja.
![]() |
|
![]() |
|
Sebastijan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() ![]() Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Jeste, ali se bliži kraju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nameless One ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Podlegao sam pritiscima javnosti i pogledah prvu epizodu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Dovoljno je reći da su ostale epizode stavljene u IDM na skidanje ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |