Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spartacus: Blood and Sand (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spartacus: Blood and Sand (2010)

Spartacus: Blood and Sand

Spartacus: Blood and Sand (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Spartak: Osveta

Godina:

2010

Žanr:

biografski, drama, povijesni, akcija, ljubavni, avantura

Trajanje:

60 min

Autor:

Steven S. DeKnight

Glavne uloge:

Manu Bennett
  >  Crixus
Daniel Feuerriegel
  >  Agron
Lucy Lawless
  >  Lucretia
Nick E. Tarabay
  >  Ashur
Viva Bianca
  >  Ilithyia
Liam McIntyre
  >  Spartacus
Cynthia Addai-Robinson
  >  Naevia
Dustin Clare
  >  Gannicus
Katrina Law
  >  Mira
John Hannah
  >  Batiatus
Andy Whitfield
  >  Spartacus
Peter Mensah
  >  Doctore
Ellen Hollman
  >  Saxa
Craig Parker
  >  Glaber
Heath Jones
  >  Donar

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spartacus: Blood and Sand (2010)
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 10:20

(2010)

Službena stranica serije:

IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt1442449/

TV Serija
(povijesna drama, akcija)

Država : USA

Jezik: Engleski

TRAILER:

Spartacus: Blood and Sand, američka visokobudžetna miniserija od 13 nastavaka, uskoro stiže i na europsko tlo. Serija sadržava eksplicitne scene seksa, krvi i nasilja, a šokirala je i istovremeno oduševila američke gledatelje.

Prvom epizodom, prošlog petka, oborila je očekivanu gledanost. Spartacus je kombinacija američkih megahitova 300 i Gladijatora, a u cijelosti je snimana na Novom Zelandu. Serija je podignula veliku prašinu, praćena je velikom reklamom i proglašena najbrutalnijom serijom ikada.

Kao što joj i sami naslov kaže, serija će pratiti život zarobljenika i najboznatijeg rimskog gladijatora Spartaka. Iako ovo nije prva ekranizacija ove priče, definitivno je najskuplja.  U glavnim ulogama će se pojaviti poznata imena kao što su Andy Whitfield (McLeodove kćeri) kao Spartak, Lucy Lawless (Xena: Princeza ratnica) kao Lucretia, John Hannah (Mumija, Četiri vjenčanja i sprovod) kao Batiatus i Peter Mensah (300, Hulk) kao Doctore. (Barkun).

Prijevode za ovu serije možete pronaći ovdje - Spartacus: Blood and Sand. Thumbs Up

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 10:23
Moram priznati da sam vrlo zadovoljan prvom epizodom. Clap
Povijesna tematika, akcija, brutalnost, erotika...  to volim! iromafia3

Nadam se da će serija otići u pravom smjeru i da će biti odlična, a s obzirom kako je počela, mogla bi biti jako dobra.

Također, unaprijed se zahvaljujem kolegi sean12 za prijevode za ovu seriju Clap, kao i svim potencijalnim prevodiocima iste. respekt

Ažurirao Buki - 31.Sijecanj/Jan.2010 u 10:38
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 14:49
I ja sam odgledao prvu epizodu, dobra je... ali stvarno ono prskanje krvi je po meni skroz nepotrebno...
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 15:13
Pa u početku je dobro startalo ako se ne izrodi...i da...ono s poplavama krvi je pretjerano iako su scene dobre...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 15:24
Da, složio bih se s vama, malo pretjerano prskanje krvi, to mi je jedina zamjerka, ali ok. Tongue
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 15:28

TV serija koja je nasiljem šokirala čak i Amerikance

Serija o legendarnom vođi gladijatora Spartaku izazvala je šok i nevjericu diljem Amerike zbog izrazito velikog broja brutalnih scena punih krvi i nasilja, a ni seksa ne manjka.

Serija se zove 'Spartacus – blood and sand' i nastala je u produkciji televizijske kuće Starz te po izgledu uvelike podsjeća na filmove '300' i 'Gladijator'. Serija ima 13 epizoda i govori o životu slavnog rimskog gladijatora, legendarnog Spartaka koji je poveo gladijatore u borbu za slobodu, braneći istovremeno čast svoje supruge i djeteta. Zanimljivo je da Spartaka glumi slabo poznati, ali atraktivni glumac Andy Whitfield. Nakon premijere u Americi, serija će se ovih dana početi prikazivati i na nekim europskim televizijskim programima.

t portal
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 16:42
Ja sam jučer odgledao i drugu epizodu, i također sam vrlo zadovoljan, čini se da sam si nakon Prison Break-a napokon pronašao seriju koju ću redovito pratiti. Thumbs Up

Nego, vidim da se spominje 13 epizoda, da li je to sve ili postoji mogućnost da snime još? Confused
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 15:40
ZajCensoredana neka serija

Nakon što se proslavila kao princeza ratnica Xena, glumica Lucy Lawless prihvatila je ulogu u Spartacusu, najeksplicitnijoj seriji ikad snimljenoj

Lucy Lawless (41) nikad se prije nije skidala na filmu ili u seriji. U 'Spartacusu', najeksplicitnijoj seriji ikad snimljenoj, glumica ne samo da se skida nego sudjeluje i u orgijama.
- 'Ksena' i 'Spartacus' su dvije potpuno različite serije. Scene borbe sasvim su različite, a u novoj seriji postoje i eksplicitne scene seksa. Dok pričamo o mojoj novoj ulozi, ispada kao da ima jako puno seksa, ali nije tako. Meni je bilo bitno da su scene autentične za antički Rim o kojem serija i govori. Ljudi su se oduvijek seksali i u isto vrijeme sklapali poslove, nije to ništa neobično - ispričala je Lucy.
Lawless u seriji glumi 'žderačicu muškaraca' Lukreciju, koja suprugu, vlasniku škole gladijatora, mora osigurati muškog potomka kako god može. Ona zbog toga počne vezu sa glavnim gladijatorom. Lucy je u seriji pokazala grudi, a u sceni seksa sudjeluje čak četvero ljudi.

Lucy se žestoko seksala s gladijatorom.

Prije samog seksa, njega je 'pripremala' jedna robinja...

...a, nju druga.

24 sata
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2010 u 18:45
Zajebana serija, da, ali baš mi je nekako dobro legla, vidjeti ćemo ali za sada vrlo dobro. Clap
Treća epizoda trebala bi se pojaviti na netu u petak navečer, eventualno subotu, ako se ne varam.
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 12:21
Meni se sviđa serija, u iščekivanju sam slijedeće Big smile
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 17:32
Drago mi je da se velikom broju gledatelja serija sviđa...ipak po više tisuća ljudi je skidalo prijevod...pa ćemo tako i nastaviti čim izađe slijedeća epizoda...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 18:07
Originalno postovano od strane sean12 sean12 piše:

ipak po više tisuća ljudi je skidalo prijevod...pa ćemo tako i nastaviti čim izađe slijedeća epizoda...

Clap
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 19:11
Izuvanje!!!

Ako hoces moje linkove [upload] a dacu ti buki kada izadje bilo koja nova epizoda gde mozes da je celu pogledas u HD formatu ili nazovi to kako zelis a mozes i da strimujes dok se ne pojavi neki "HD" release
Sve je to WEB stream sto je po netu samo enkodiran u vecoj rezoluciji isti Quality, jer na tv-u nije bio niti postoji DVDRip pa loze ljude da je HD ili 720p itd...
Evo i primera u topic-u za TV Show frajeri stavljaju, nazivaju:
Spartacus: Blood and Sand | HDTV + 720p |[Ep 01-02] mislim kada je to bilo na TV-u?
Ovo je tek pilot da se prime ljudi..
poslacu ti na PM adresu a ima jos milion stvari, otkinuces!!!
Inace serija posle "Rome" , "Band of Brothers" i da ne zvacem puno.. ima ih, po meni najbolja! samo cekam jos od
Tom Hanks-a i Steven Spielberg-a:

HBO Presents an epic mini-series from the creators of "Band Of Brothers". For more, log on to HBO.com.

HBO Miniseries "The Pacific"

http://www.pacificfans.com/trailer-videos
http://www.pacificfans.com/

I puna kapa za ovu godinu za serije.. nikad bolja a ima ih jos videces na PM-u / adresi, bar za mene...

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 09:48
Hvala ti kolega na ovome. drugari
Što se tiče serija, da, ovo bi mogla biti odlična godina. Tongue

A evo i link ka stranici na kojoj se nalaze datumi izlaska epizoda ove serije: Thumbs Up

http://next-episode.net/spartacus-blood-and-sand/season-1

Ažurirao Buki - 06.Veljaca/Feb.2010 u 10:35
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 20:44
Evo i Cetvorke!!!

Spartacus: Blood and Sand - Ep 104 "The Thing in the Pit" Preview:

Spartacus: Blood and Sand - Pluto's Prisoner

Ep 104 "The Thing in the Pit"
- Having performed shamefully in the arena against Crixus,
Spartacus is forced to fight in the Pits. Batiatus, determined to profit from Spartacus,
may be at risk if his debts aren't repaid.
Friday, 2/12 at 10pm et/pt on Starz.

E sada da ja ne bih trpao odlomke iz serije a ima ih jos par a i iz nekih drugih evo ga:

http://spartacus.ausxip.com/

http://spartacus.ausxip.com/2010/02/s1e4-the-thing-in-the-pit---where-he-belongs-video.html

Ako neko ne moze da udje a verujem da ne neka se za cas registrue i saznace ne samo o ovoj seriji vec i mnogim filmovima, dokumentarcima i da ne nabrajam, odlican sajt!!!

http://www.ninjavideo.net/cat/2180

Home:

http://www.ninjavideo.net/index.php

E sad na prvom mestu je i:

Dakle pritisnite prvo na ono malo crvenim slovima:
"Click here to launch the NinjaVideo Helper Beta 0.3.10"
pa na banner / sliku sta zelite da pogledate ali...
morate da instalirate za cas:
DivX Play 7.2.0.19
DivXWebPlayerInstaller
ili jos bolje:

DivX 7.2 Pro(DivX-Player,HD Encoder,Decoder,Codes,DFX sound)
e sada za njega nesto treba.. ne smem da kazem sta ali ko zeli snaci ce se i lepo gleda 720p bez cimanja / seckanja itd. na netu i ostalih bagova...

I ajmo jedan poklon Front Cover za prvu sezonu:

PS. kome treba pomoc neka me hvata za gusu kada sam tu...

Ažurirao N.B.G. - 11.Veljaca/Feb.2010 u 20:46

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 08:43
Ujutro je izašla i 6 epizoda ove odlične serije. Big smile

Moram priznati da sam i dalje oduševljen istom, radnja je iz epizode u epizodu zanimljivija i brutalnija. Thumbs Up
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 15:42
Upravo sam pogledao i devetu epizodu koja mi je bila možda i najbolja epizoda do sada. Thumbs Up
Sve što kažem biti će spoiler, pa bolje da vam samo preporučim da ju što prije pogledate. alma2 InYourFaceLOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 21:43
Pogledao i desetu epizodu Spartacus: Blood and Sand (2010), fenomenalno, serija je sve bolja i bolja. Clap
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 22:10
Jeste, ali se bliži kraju Cry
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 02:09
Podlegao sam pritiscima javnosti i pogledah prvu epizodu Big smile Šta reći? Pokušat ću svoje oduševljenje iskazati sa što manje riječi (još bolje slika jer znamo da slika vrijedi hiljadu riječi LOL). Znači serija je alma2alma2InYourFaceInYourFacepa onda malo nepotrebnog dijaloga pa onda opet InYourFacealma2. Odlično. Totalno neozbiljno, ali veoma zabavno Big smile

P.S.
Dovoljno je reći da su ostale epizode stavljene u IDM na skidanje LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.