Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spamer godine-glasanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spamer godine-glasanje - Datum događaja: 25.Prosinac/Dec.2017 - 01.Sijecanj/Jan.2018

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678
Korisnik
Poruka
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 19:00
Samo vi meni prijetite kitom. Meni je na twitteru frend Benteke iz Palacea, znan i kao BBC. On je meni rekao: " robo, ako ti prijete kitom, ti samo meni reci, pa da im ja pokažem što je kita". Ak izvadi "batinu" svi ste najebali. Otkako je počeo mlatit njome na treningu Palacea, nemaju poraza već 8 utakmica. Čak i iro počeo za njih navijat, da ga ne bi "bentekali"...LOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 19:27
Kad ti stigne dildo moći ćete se obojica kurčit. LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 00:31
Kako stojimo sa pravilom o otvaranju prastarih tema?Big smile
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 09:43
Ova Tema je vječna, za sve ostalo tu je MasteKara...ovaj MastercardLOL
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 11:49
Spam živi večno! Živeo PreCednik!
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:17
Jezivo koliko nedostaje subrianca (jeje cantiq, kako god glasilo ime na pasošu kojim je putovala forumom tih dana LOL), tema me samo priseti, taj ban je užas. Forum smo svi mi, ona je bila neizostavni zupčanik koji pokreće sve.
Bojili smo forum svim bojama, dok okolo pršte kompleksi i prezir, gre'ota da nje nema, pa posle zašto je ambijent onakav-ovakav, zašto se ne piše dovoljno o filmovima/serijama, te vređanja, okeani gluposti, a milica se svađuckala samo konstruktivno bez niskosti i lajanja, uvek sa uhom za sagovornika, slagali se-ne slagali oni. 

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:27
Nemam pojma o kome se radi, ali ebeš osobu koja nije popila ban negdje, to nije osoba nego poslušna ovčica bez svojeg ja ili dvolična ulizica.

Međutim tema je spamer godine, a ne banane iz ovog ili onog razloga. Tongue
Naravno da bi se najprije trebalo definirati što se podrazumijeva pod spam na ovom sajtu.
Je li to pičkaranje, čestiranje rođendana, razlomci, nešto drugo ili sve skupa.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:28
Robin je pa više od preCednika, ma kakvi predsednici ionako, mahom gamad, biroktratija, smeškanje, rukovanje sa bagrom na silu, šta će ti to, pre si mi za neki moćniji status, sa bolivijskim nadimkom, šta ja znam sada, npr El Gato LOL 

Ogromna hacijenda, okolo gologuze trebe, svaka sa tragom dlana na guzici LOLmuzika trešti, u bašti lavovi i tigrovi i paunovi (pa ko koga dohvati, sve je borba LOL), iza nepregledna polja maka, kafana na ulazu u posed, da i sirotinja raja vidi raskoši i razmeni koju reč. Balkon veličine Dubrovnika LOL na očima Alen Delon cvike, gore uniforma sa apoletama, dole ništa, neka se vidi vala i sloboda LOL pogled na buld i nemoral. th-boy16

Ne mora, lupetaram, samo kažem, kakvi predsednici, moš ti više od toga. Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:34
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Nemam pojma o kome se radi, ali ebeš osobu koja nije popila ban negdje, to nije osoba nego poslušna ovčica bez svojeg ja ili dvolična ulizica.

Međutim tema je spamer godine, a ne banane iz ovog ili onog razloga. Tongue

Dabome, i u samo ime teme se može i mora spamovati. Nisam ja tu da pogađam tuđe teme, ćuti tamo LOL

I bre ionako mašiš poentu, naravno da je čas' biti banovan, no vala se taj ban u nekim slučajevima i podigne, šta bi ti, siroma, da mene banuju ovde, jel bi mi dizao spomenik što nisam poslušna ovčica nego šta ja znam kakav god već Sandokan, malezijski tigar, ili bi ti bilo žaJo što me više nema tuna sa vama. Ko bi te trpeo i voleo i tako baksuznog, beži tamo. LOLLOL

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:47
Nekad davno adminka ogejma na .ba domeni je ovako konstatirala:
"ne može firma naprijed ako mušterije kake".

A kakilo se jer unatoč zabrani "osjetljivih" riječi u nazivlju saveza, pojavio se bio šaljivdžija koji je svoj savez nazvao BMK (boli me ku...).
Dabome kako se radi o standardnom izražavanju na ovim prostorima, administratorica je jasno rekla moralnim čistuncima da je ogejm igra, a ne samostan.

Moglo je naravno završiti i obrnuto, međutim netko je davno već napisao:
i noga u guscu je korak naprijed.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 16:05
Sve je to istina, no šta vredi, moja baka je govorila "ti ga krsti, ono prdi" LOL

Pušti me da bolim svoju bol LOL

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 16:11
Kad već spominješ prdež i začinjaš post notama, evo jedan poučni jednoipominutni dokumentarac - obrati pažnju na naratorove riječi o probavi:

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 16:23
Gledao to sa tim robotićem malcem gorilcem, no zaboravih detalje, toga o prdežima se recimo nikada ne bih setio LOL Viš to bih mogao gledati kada sam vako poblesavljen i rasut, dokumentarce sa životinjicama, gusti zeleniš (ili šta već), ovi se, siroti, bore kako znaju i umeju, to bi još i moglo do mojeg uma stići. 
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 23:04
Izgleda svi ovi spameri iznad hoće drugu sezonu izbora.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 23:05
Ja ne. PreCedniku i dalje traje mandat.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 23:17
Dok ja pa ne vidim spamere ovde uopšte Approve
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.