| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spamer godine-glasanje - Datum događaja: 25.Prosinac/Dec.2017 - 01.Sijecanj/Jan.2018 |
Odgovori
|
Stranica <1 678 |
| Korisnik | |
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 19:00 |
|
Samo vi meni prijetite kitom. Meni je na twitteru frend Benteke iz Palacea, znan i kao BBC. On je meni rekao: " robo, ako ti prijete kitom, ti samo meni reci, pa da im ja pokažem što je kita". Ak izvadi "batinu" svi ste najebali. Otkako je počeo mlatit njome na treningu Palacea, nemaju poraza već 8 utakmica. Čak i iro počeo za njih navijat, da ga ne bi "bentekali"...
![]() |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 19:27 |
|
Kad ti stigne dildo moći ćete se obojica kurčit.
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 00:31 |
|
Kako stojimo sa pravilom o otvaranju prastarih tema?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 09:43 |
|
Ova Tema je vječna, za sve ostalo tu je MasteKara...ovaj Mastercard
![]() |
|
|
Robin Obični- najobičniji
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 11:49 |
|
Spam živi večno! Živeo PreCednik!
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:17 |
|
Jezivo koliko nedostaje subrianca (jeje cantiq, kako god glasilo ime na pasošu kojim je putovala forumom tih dana
), tema me samo priseti, taj ban je užas. Forum smo svi mi, ona je bila neizostavni zupčanik koji pokreće sve.Bojili smo forum svim bojama, dok okolo pršte kompleksi i prezir, gre'ota da nje nema, pa posle zašto je ambijent onakav-ovakav, zašto se ne piše dovoljno o filmovima/serijama, te vređanja, okeani gluposti, a milica se svađuckala samo konstruktivno bez niskosti i lajanja, uvek sa uhom za sagovornika, slagali se-ne slagali oni. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:27 |
|
Nemam pojma o kome se radi, ali ebeš osobu koja nije popila ban negdje, to nije osoba nego poslušna ovčica bez svojeg ja ili dvolična ulizica. Međutim tema je spamer godine, a ne banane iz ovog ili onog razloga. ![]() Naravno da bi se najprije trebalo definirati što se podrazumijeva pod spam na ovom sajtu. Je li to pičkaranje, čestiranje rođendana, razlomci, nešto drugo ili sve skupa. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:28 |
|
Robin je pa više od preCednika, ma kakvi predsednici ionako, mahom gamad, biroktratija, smeškanje, rukovanje sa bagrom na silu, šta će ti to, pre si mi za neki moćniji status, sa bolivijskim nadimkom, šta ja znam sada, npr El Gato
Ogromna hacijenda, okolo gologuze trebe, svaka sa tragom dlana na guzici
muzika trešti, u bašti lavovi i tigrovi i paunovi (pa ko koga dohvati, sve je borba ), iza nepregledna polja maka, kafana na ulazu u posed, da i sirotinja raja vidi raskoši i razmeni koju reč. Balkon veličine Dubrovnika na očima Alen Delon cvike, gore uniforma sa apoletama, dole ništa, neka se vidi vala i sloboda pogled na buld i nemoral. ![]() Ne mora, lupetaram, samo kažem, kakvi predsednici, moš ti više od toga. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:34 |
Dabome, i u samo ime teme se može i mora spamovati. Nisam ja tu da pogađam tuđe teme, ćuti tamo ![]() I bre ionako mašiš poentu, naravno da je čas' biti banovan, no vala se taj ban u nekim slučajevima i podigne, šta bi ti, siroma, da mene banuju ovde, jel bi mi dizao spomenik što nisam poslušna ovčica nego šta ja znam kakav god već Sandokan, malezijski tigar, ili bi ti bilo žaJo što me više nema tuna sa vama. Ko bi te trpeo i voleo i tako baksuznog, beži tamo. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 15:47 |
|
Nekad davno adminka ogejma na .ba domeni je ovako konstatirala: "ne može firma naprijed ako mušterije kake". A kakilo se jer unatoč zabrani "osjetljivih" riječi u nazivlju saveza, pojavio se bio šaljivdžija koji je svoj savez nazvao BMK (boli me ku...). Dabome kako se radi o standardnom izražavanju na ovim prostorima, administratorica je jasno rekla moralnim čistuncima da je ogejm igra, a ne samostan. Moglo je naravno završiti i obrnuto, međutim netko je davno već napisao: i noga u guscu je korak naprijed.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 16:05 |
|
Sve je to istina, no šta vredi, moja baka je govorila "ti ga krsti, ono prdi"
![]() Pušti me da bolim svoju bol ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 16:11 |
|
Kad već spominješ prdež i začinjaš post notama, evo jedan poučni jednoipominutni dokumentarac - obrati pažnju na naratorove riječi o probavi: |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 16:23 |
|
Gledao to sa tim robotićem malcem gorilcem, no zaboravih detalje, toga o prdežima se recimo nikada ne bih setio
Viš to bih mogao gledati kada sam vako poblesavljen i rasut, dokumentarce sa životinjicama, gusti zeleniš (ili šta već), ovi se, siroti, bore kako znaju i umeju, to bi još i moglo do mojeg uma stići.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 23:04 |
|
Izgleda svi ovi spameri iznad hoće drugu sezonu izbora.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 23:05 |
|
Ja ne. PreCedniku i dalje traje mandat.
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2024 u 23:17 |
|
Dok ja pa ne vidim spamere ovde uopšte
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 678 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |