Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SP 2014 - Ždrijeb skupina
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SP 2014 - Ždrijeb skupina

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SP 2014 - Ždrijeb skupina
    Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 03:37

Večeras je u Rio de Janeiru održan ždrijeb skupina
za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. godine. 

Europske reprezentacije podijeljene su devet skupina. Izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u
Brazilu osigurat će devet prvoplasiranih reprezentacija, dok će najboljih osam drugoplasiranih
između sebe odigrati dokvalifikacije nakon čega će pobjednici izboriti kartu za Južnu Ameriku.

Vjerujem da ćete se složiti sa mnom da će najzanimljivije biti u skupini A. AcaN

Citiraj

Skupina A: Hrvatska, Srbija, Belgija, Škotska, Makedonija, Wales

Skupina B: Italija, Danska, Češka, Bugarska, Armenija, Malta

Skupina C: Njemačka, Švedska, Irska, Austrija, Farski Otoci, Kazahstan

Skupina D: Nizozemska, Turska, Mađarska, Rumunjska, Estonija, Andora

Skupina E: Norveška, Slovenija, Švicarska, Albanija, Cipar, Island

Skupina F: Portugal, Rusija, Izrael, Sjeverna Irska, Azerbajdžan, Luksemburg

Skupina G: Grčka, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Litva, Latvija, Lihtenštajn

Skupina H: Engleska, Crna Gora, Ukrajina, Poljska, Moldavija, San Marino

Skupina I: Španjolska, Francuska, Bjelorusija, Gruzija, Finska

Skupine za ostatak svijeta može pogledati OVDJE.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 11:15

Jadne Švabe, baš će da se namuče. wallbash

Ova naša skoro pa regionalna. LOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 12:41
mislim da Srbija može da bude i prva i zadnja..... ko bude izvukao bod ili pobedu u gostima, taj je na konju....

katastrofa teška grupa, ali baš......
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 18:53
Sto se tice nas Srbije najteze ce nam naravno biti sa susedima sa Hrvatskom i Makedonijom jer igramo isti fudbal,pa sve zavisi ko je u kakvoj formi.Mnogi se plase na papiru od Skotske i Velsa a ja kazem da su oni boranija najgora i da je nama Balkancima uvek bilo lako da izadjemo sa pozitivnim rezultatom protiv Britanskog fudbala,sto se tice Belgije mislim da mogu lagano da konkurisu za prvo mesto ali i ne mora da znaci,sve je moguce,imaju tog neverovatnog Romela Lukakua,klinac De-Brujne iz Genka protiv Partizana je pre neki dan pokazao zasto ga trazi Chelsea,imaju par tih naturalizovanih da ne kazem crncuga sto me mnogo nervira,odbrana im je izuzetno jaka sa Kompanijem i Vermelenom...ali dobro,uvek sam optimista pa cak i u fudbalu tako da verujem u prolazak dalje
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 13:41
Prognoziram novi "Maksimir 1990."
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 19:55
Ja samo znam da će moji opet popušiti i da nikad nećemo otići ni kakvo prvenstvo LOL Sad bi moji rekli da sam 0 od patriote, ali govorim surovu istinu LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 21:10
Na neki način zadovoljan ždrijebom, skupina je teška, nema lakih protivnika - nema podcjenjivanja, i to mi se sviđa, a tada je naša repka najjača. Nadam se naravno prvom mjestu u skupini, ali bit će jebeno teško, nema lakih utakmica. Thumbs Up

Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 21:10

Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Ja samo znam da će moji opet popušiti i da nikad nećemo otići ni kakvo prvenstvo LOL Sad bi moji rekli da sam 0 od patriote, ali govorim surovu istinu LOL 
Isto ovo važi i za naše samo što se mi nešto palimo svaki put kad su kvalifikacije...meni je još svež onaj prošli šampionat...tako da će najbolje biti da ne gledam ništa...jooooooj sad će opet da bude 2000000 selektora, zavere svetskih razmera...amanDead

live long and prosper
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 21:44
Bezimeni, neki bi rekli i: Je Censored š skupinu koja Bosne nema party0006
A što se tiče Hrvatske, ne znam što očekivati, ni za prošlo prvenstvo nismo mislili
da ćemo ga propustiti, pa...
Barem će proizvođači  prijatelmkd doći na svoje, Žuja će smisliti još nekih 200 zakona za
bolju prodaju.
A, hoće li uopće biti svj.prv., mislim, treba se održati nakon 21.12.2012., hmm...
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 21:59
Ma angels, bolja i grupa bez Bosne, nego sa ovakvom kakva je sad. Majmuni vode savez i reprezentaciju. Pardon, uvrijedio sam majmune. Vjerovatno bi oni reprezentaciju vodili bolje od ovih mamlaza koji su sad na vlasti, ali nažalost, dokle god su pare u pitanju takvo će stanje ostati. Pored tolikih stručnjaka, što domaćih što stranih, oni dovedu onu seljačinu Papeta da vodi reprezentaciju. Ne vidim zašto. Najbolji igrač BiH svih vremena? OK, ali to ne znači da si dobar trener, a kamoli vođa reprezentacije. To što si vodio neke ŽNJ klubove, meni lično, nije nikakva referenca i pohvala za rezimea. Evo sad sam se iznervirao Angry Ne znam što se nerviram oko ovoga, kad mi je cijela država takva Angry
What can change the nature of a man?

Na vrh
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2011 u 12:21
Druže moj, ti se nerviraš bez razloga jer kažu stari ljudi ono što ne možeš promijeniti nemoj ni gledati. Svi mi znamo da nam je savez mafija i kriminal žešći ali džaba se je oko toga zamarat kad ti gore na vrhu imaju neke moćnike u pozadini koji ih štite kako bi oni gore ostali i dalje.
Meni je lično bilo draže da smo mi bili izbačeni iz svih takmičenja na sledećih 5 godina jer bi tako postojala šansa da ovi konji odu jer tu ne bi bilo para a ovako usvajanjem ovog statuta opet isto sranje samo drugo pakovanje.
Sve bi ja njih redom (staru gardu) špicom nabio i ne bi više dao ni prić stadionu i savezu ali kako to ne mogu trudim se da me i ne zanima.
Ovo sve govorim jer ne želim da pomisliš da sam sad nešto protiv naše reprezentacije i nastupa, jer sam "vrlo solidan" patriota ali i ja govorim činjenice.
A činjenica je da se kod nas uvijek gledalo na pare pa tek onda sve ostalo, tako nama ostaje jedino da dočekamo opet nekog trenera kao što je bio Ćiro koji je znao da pare i uspjeh stavi u neku ravnotežu.
Sledeća činjenica je da nije sve ni u savezu, primjer za to je sledeći: imaš Spahića koji sav jeban i nikakav od povreda trči svaku utakmicu a imaš i Misimovića kojeg boli ku**c za utakmicu i dođe jer eto ko treba biti tu.
Ima tu za nabrojat još njih koji dođu kao manekeni ali vjerujem da to već znaš.
Tako kad sve sagledaš mi smo jednostavno u kurcu još u temelju a temelj je najbitniji.
Da se kod nas nije nametnulo pitanje nacionalnog u reprezentaciji, zatim para, zatim očekivanja, zatim popularnosti, zatim autoriteta i još desetak stvari mi bi bili odlična ekipa a ovako ovo liči na neki izbor za miss a ne kvalifikacije.
Ipak, i pored svega ja volim vidjeti da kao "reprezentacija" igramo (makar nikad ni ne otišli) a ako još nekome pomrsimo račune onda još bolje. Ali i pored sveg patriotizma kojeg imam kad vidim da utakmicu igraju kao da je trening (bilo da im je tako naredio trener ili su to oni sami tako skontali) prvo im je**m majku a onda promijenim kanal istog trena, jer treba i sa nerviranjem biti umjeren a kad to ne zaslužuju ja ih  spicii idem dalje.
Nekome sam već postavio pitanje i još uvijek nisam dobio odgovor a pitanje glasi:
Koliko se naših "zvijezda" povrijedilo u zadnjih 5-6 godina igrajući za repku i tako propustilo trećinu ili pola ili cijelu sezonu u svojim klubovima??
Kad saznaš odgovor to ti automatski i govori i kako igraju za repku!!
Na vrh
devilinside View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj devilinside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 11:17
Proć će onaj koga najmanje bude mučio balkanski sindrom (s obzirom da su sve naše balkanske reprezentacije pune sebe pa se često poskliznu i na najlakšoj stepenici)
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2012 u 14:30

Bojan Krkić Perez će igrati za Srbiju!

Sigurno idemo u Brazil

Tole je obećao:).Djora odmahuje glavom jer je snimio jednog malog dok je skautirao po Srbiji ,koji je u najmanju ruku klasa za Bojana.

Marko Pantelić štuje mladog napadača ali poručuje selektoru Mihajloviću:"Prvo neka nauči himnu ,pa tek onda može da igra!"Mora da se poštuje korenje

Ažurirao seaport - 13.Svibanj/May.2012 u 14:31
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2012 u 00:46
Perez je Španac, i treba igrati za Španiju.
A što se tiče Pantelića, njegov najviši nivo je Tekstilac iz Odžaka, ili eventualno selekcija mioničkog okruga, uz uslov da dovrši drugi razred osnovne škole i ošiša se.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2012 u 17:02
Pantelić je sa svojih 18 godina već bio zaradio ,i uspeo da potroši milione.Tekstilac iz Odžaka je prerastao u pionirskom uzrastu:)Igrao je za PSG još kao mladi dizelaš:).Nisam pristalica boja klubova za koje je igrao ali za bilo kog igrača iz naše lige je vedeta,sinonim za rasnost
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2012 u 19:56
Igor Štimac trener HrvatskepopAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivud

Čovjek trenirao u životu 2 kluba. A kako je se sad slizao sa onima sa kojim se klao donedavno.

Ja mislim da je Hrvatska najgora 8. reprezentacija na ljestvi FIFE u povijesti.

Ažurirao LEMONZOO - 16.Svibanj/May.2012 u 19:57
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.