| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sotto il cielo di Roma Aka Pope Pius XII (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sotto il cielo di Roma Aka Pope Pius XII (2010)Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2014 u 22:21 |
|
Sotto il cielo di Roma (2010) * Pope Pius XII * ![]() IMDb Režija: Christian Duguay Scenarij: Francesco Arlanch, Fabrizio Bettelli Žanr: Biografija Jezik: Engleski Država: Italija, Njemačka Trajanje: 200 min Alessandra Mastronardi ... Miriam Marco Foschi ... Davide Miguel Herz-Kestranek ... Father Pankratius Pfeiffer Ettore Bassi ... Marco Holger Daemgen ... General Reiner Stahel Mathias Herrmann ... Obergruppenführer Karl Wolff Andrea Tidona ... Armando Vincent Riotta ... Dante Cimino Marguerite Sikabonyi ... Nadia Ken Duken ... Hauptsturmführer Theodor Dannecker Heinz Trixner ... Ambassador Ernst von Weizsäcker Mini serija nam donosi priču o životu pape Pacellija, koji je bio u teškim vremenima Drugog svijetkog rata, tijekom nacističke okupacije, nakon bijega talijanskoga kralja iz Italije, jedina utjeha za stanovništvo Rima. Hitler naredi da papu Pija XII. otmu, a kada papa sazna za taj plan, odbije napustiti grad te svim raspoloživom sredstvima pomaže stanovništvu. Usprkos nastojanjima papa Pio XII ne uspijeva spriječiti deportacije velikog broja ljudi u Auschwitz. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |