| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sonyeo (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sonyeo (2013)Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2021 u 00:39 |
|
Prijevod je uradio bgvracar 👍
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2021 u 10:59 |
|
mmmh, sexy ❤️ Zima, hladnoća, snegovi, šume, romansa, tama... Gledaće se, hvala Vračarac.
(2013...Možda ću imati problem sa seederima, no zamoliću ovih dana za pomoć ako bude potrebno) |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2021 u 14:02 |
Od pomenutih 3 fajla u opisu, dva su torenti i treba malo vremena i strpljenja da se skinu. Moguće je da download neće odmah krenuti. Onaj treći, nije torent, i skida se na drugi način (brzo i bez većih problema). Javi na PP, ako bude problema.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2021 u 15:23 |
|
Nije baš tako, nije za jedan nego za dva ne treba puno strpljenja (česi imaju ga verziju). Međutim on koliko se sjećam nema pc nego koristi mobitel tako da pojma nemam kako bi na androidu/iosu to išlo. Telefon meni služi isljučivo za poruke, pozive i internet banking (dvofaktorska autorizacija). Ostale piz je na njemu su inferiorne i najjeftinijem PCju, a da mijenjam konja za magarca, ne dolazi u obzir.Ako
treba, mogu i ja poslati PP sa generalnim metodama kako nešto pronaći
kad nema na zloglasnim honeypotovima gdje svi traže (e i y), međutim je
za PC. S obzirom da film još nisam pogledao nema komentara na nj. Ako bude danas bude, ako ne bude neće ni sutra jer sutra putujem.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2021 u 15:34 |
|
Rešeno je, hvala u svakom slučaju. 🙂
Nemam kućni net, imam novi, fini PC 😄 no pozajmim film dok sam na poslu, u kafiću, gde god da služi WiFi, potom kod kuće prebacim na komp. Bez WiFi opcije imam svega par gigabajta mesečno, eto za forum. Uzeću naravno net čim se reorganizujem sa obavezama, no obično sam kod kuće tek predveče, doručkujem uveče 😄 spavam po 4 sata, kada bih tek koristio vražiji (kućni) net? 😄 Promeniću uskoro posao pa ću već videti da se bolje organizujem. Baterija mi izumire u mukama, a i imam svega 4GB free na fonu...moram hitno menjati svoj sistem 😄 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2021 u 09:11 |
|
Interesantan film, nesvakidanšnja ljubavna priča, ne kakav romantičan ušećereni, tek o dve različite, neko bi rekao, osakaćene osobe u snegom i ledom prekrivenoj korejskoj provinciji, sa krivicom, palanačkim mentalitetom, leševima i svinjama, glasinama, vidovitošću, siledžijama, zujanjem u ušesima i koječemu još, sve to u finim, gotovo noir obrisima sa u stvari prilično ozbiljnom temom.
Nije, verovatno, za svakoga, kao uostalom i bilo šta drugo, no meni se dopao, počev od hemije između ove dve lude, preko naravno "snegovi beli opet veju, vetar s planine oluju sprema"...I know, ja i snegovi, no šta da radim, taka' mi narav, snežna. Mada i van toga, nađe se ovde zbilja prelepih kadrova za užitak. Volim kada mi film izgleda lepo, šta me briga uostalom. No uprkos neprikosnovenosti snega, ovde mi je prijao i način na koji nam je priča ispričana. Likovi su mi mogli biti i bliži, no ne mogu imati sve, što je, s pravom, govorila moja mati. Ažurirao puppet_master - 29.Prosinac/Dec.2021 u 09:53 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |