| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
SONY Vegas instaliranje |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: SONY Vegas instaliranjeObjavljeno: 31.Listopad/Oct.2009 u 15:45 |
|
Hoću instalirati Sony Vegas 8, i traži mi da instaliram Microsoft .NET Framework 3.0
skinuo sam sa interneta ovaj Framework, i ne može instalirati. kaže da moram omogućiti BITS DEVICES šta su to bits devices i kako se uklanjaju? pokušao sam pobrisati framework 2, ali ne funkcionira. nadam se da neko može pomoći... |
|
![]() |
|
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 00:39 |
|
Ja sam veliki fan Sony Vegasa i koristim ga najviše za usklađivanje tona sa slikom...
Ali samo za usklađivanje i nikakvo rendanje... A volim ga što je kompatibilan sa Sound Forgeom... Eh sad ne mogu ti tu puno pomoći, jedino ti savjetujem pokušaj skinuti verziju 6.0 ona ti radi sa framework 2 zagarantovano jer ja je koristim Pošto radim sinhronizaciju za par epizoda He-Mana koje sam ripovao sa kaseta... |
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
slickair
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 22:31 |
|
vjerovatno si našao sta je u pitanju al treba reci ako ko drugi naidje
u kontrol panell- administrative tools- services nadji servis Background Intelligent Transfer Service i pokreni ga i to bi trebala biti sva mudrolija
|
|
![]() |
|
haker1337
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Travanj/Apr.2010 Lokacija: system32 Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2010 u 08:30 |
|
brate koji os imas ako imas windows 7...ili neki unix os onda ne mogu da ga podrze..a ti skini sony vegas pr0 9..ako pak imas windows xpo onda svp (sony veags pro)..ne moze da podrzi tvoj kompjuter jel si pogledao...system requerments..mozda je tvoj kompjuter mator malo za takav program..pa zato izbacuje takav error...licno instalirao sam 5 puta svp 8 bez problema na xp-u i to bez framevorka on ga sam skine...
|
|
|
Srbija
|
|
![]() |
|
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2010 u 12:09 |
|
Evo da sad ne otvaram novu temu...neki dan sam instalirala SONY VEGAS 9 pa sam se počela igrati u njemu (windows movie maker mi je dosadio
|
|
|
|
![]() |
|
haker1337
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Travanj/Apr.2010 Lokacija: system32 Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 17:15 |
|
phhh nzm sta da ti kazem..mene je youtube sve naucio..guglaj mozda nesto nadjes..
|
|
|
Srbija
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |