| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Something from Nothing: The Art of Rap (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Something from Nothing: The Art of Rap (2012)Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2015 u 23:30 |
|
Something from Nothing: The Art of Rap (2012) ![]() ![]() Režija: Ice-T, Andy Baybutt Žanr: Dokumentarni, Muzički Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, SAD Trajanje: 106 min Uloge: Bun B ... Himself B-Real ... Himself Afrika Bambaataa ... Himself Busy Bee ... Himself Kool Boy ... Himself Veteran hip hopa, jedan od najvažnijih MC-a svih vremena, Ice-T režirao je dokumentarac o žanru muzike koji je definirao njegov život. Na osoban način objašnjava kako se je muzički pokret koji je nastao na siromašnim ulicama američkih gradova pretvorio u silu koja i danas dominira na top listama. U filmu se pojavljuju velika i bitna imena: Afrika Bambaataa, Big Daddy Kane, B-Real, Bun B, Chino Xl, Common, DJ Premier, Dmc, Doug E. Fresh, Eminem, Grandmaster Caz, Ice Cube, Immortal Technique, Nas, Kool Keith, Kanye West, Raekwon, Dr. Dre i još mnogi drugi. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |