| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Something Big (1971) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Something Big (1971)Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2014 u 23:58 |
|
Something Big (1971) ![]() IMDb Režija: Andrew V. McLaglen Scenarij: James Lee Barrett Žanr: Komedija, Vestern Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 108 min Dean Martin ... Joe Baker Brian Keith ... Col. Morgan Carol White ... Dover McBride Honor Blackman ... Mary Anna Morgan Ben Johnson ... Jesse Bookbinder Albert Salmi ... Jonny Cobb Don Knight ... Tommy McBride Joyce Van Patten ... Polly Standall Denver Pyle ... Junior Frisbee Merlin Olsen ... Sgt. Fitzsimmons Robert Donner ... Angel Moon Harry Carey Jr. ... Joe Pickins Joe Baker želi uraditi nešto veliko u svom životu, ali za to mu je potreban pištolj te potraži pomoć na crnom tržištu. Cijena koju traži prodavač je neobična, naime on želi ženu u zamjenu za pištolj. Baker kindapira ženu iz kočije kako bi je zamjenio za pištolj, no prekasno sazna da je ona žena komadanta lokalne konjičke jedinice. I kao da to nije dovoljno komplicirano, pojavi se djevojka Dover McBride da podsjeti Bakera na njegovo obećanje od prije 4 godine. Prevod je uradio: bokachos pa TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |