| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Snooker Crucible |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Snooker CrucibleObjavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 17:02 |
|
Gleda li neko Svetsko prvenstvo?
Ako u sportu ima umetnosti, i u umetnosti sporta, onda je to ono što rade Ronnie "Rocket" O'Sullivan, Mark Allen, Steve Davis (u svojoj 52-oj godini...), Neil Robertson i ostali... Meč Johna Higginsa i Stevea Davisa je bio krajnje urnebesan. A da ne pričam o Martinu Gouldu i Neilu Robertsonu... Uključite se, ako već niste. Veći deo dana na Eurosportu ide snooker... P.S. Čisto da malo smirimo strasti koje su se, možda, uzburkale oko košarke... |
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 17:39 |
|
Nažalost, ovu sezonu pratim puno manje nego zadnje dvije, ali sam uspio uhvatiti zadnjih 5-6 frameova Higginsa i Davisa. Stara legenda se još uvijek ne da!!!
Sjećam se da su lani na Eurosportu puštali i snimke njegovih mečeva iz i 80-ih kad je sport bio na vrhuncu. Dvorane pune do čepa i, danas nezamislivo, igrač sjedi u svom kutu s cigaretom dok čeka svoj red.
Moj favorit je Ding Junhui, mada će neki reći da mu je igra spora i dosadna. Nekako mi 'navijanje' za Ronnieja dođe kao da kažeš da ti je Federer najdraži tenisač.
Jel se sjećaš ovog meča:
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 18:00 |
|
Ne bih umeo da pronadjem ovo na YouTube, pošto se nešto preterano i ne bakćem sa time (to moja ćerka sve obavlja...), ali, da li se sećam...? Pitaj me nešto teže, recimo, znam li "Smrt Smail-age Čengića" napamet (znam...
), je li papa katolik (valjda jeste... ), ili nešto slično. Ovo je zaista poezija... P.S. Ne volim Federera, ne volim Šumahera, ali volim Ronija... P.P.S. Skupljam neke parice da ozidam kuću u selu. Pravim dnevnu sobu od 120 m2, u jednom uglu ću imati sto... Svi ste pozvani... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 18:22 |
|
Pitanje je bilo više retoričko nego zaozbiljno. Savršena partija se ne događa baš svaki dan i nisam ni sumnjao da se sjećaš.
Video sam stavio primjera radi. Možda nekog zaintrigira pa počne pratit snooker. P.S. Ja, eto, volim Schumachera... P.P.S. Vlastiti stol za snooker... E, to je već posao.
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 19:02 |
Ma, znam da je bilo retoričko, ali volim da se q**im... ![]() Ja ne volim Šumija, zato što je dosadan... Izadje, i pobedi. J***š takav sport. A kod Ronija je sve moguće. Nisam gledao, ali sam čuo da se negde u pola meča iznervirao i - napustio... A već da ne pričamo o onome da su ga naterali da odigra 3 frejma isključivo LEVOM rukom, kako bi dokazao da je ambidexter, i da ne deluje da omalovažava protivnika... Mislim, čovek je stvarno čudo (da se ovo naše čudo ne naljuti... )P.S. Eto, kad stigne sto, smatraj se pozvanim... |
|
|
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 19:25 |
|
Hvala na pozivu. Dogovoreno.
Samo sam jednom imao priliku igrat na pravom stolu. I nisam se proslavio...
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 19:37 |
Ma, vežbaćemo...
|
|
|
|
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 20:29 |
|
Ranije sam stalno pratio, u poslednje vreme manje.
Fantastičan sport, ima snuker klub u Novom Sadu, igrao sam pre 3-4 godine na ekskurziji.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |