| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Snimanje tv-a sa neta na hard |
Odgovori
|
| Korisnik | |
salesam
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 18 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Snimanje tv-a sa neta na hardObjavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 16:57 |
|
Ljudi hitno mi treba neko najprostije resenje za sledeci problem.
Idem sutra na aero miting, a sutra je i F1 trka pa me zanima kako i na koji nacin, najlakse mogu snimiti sa Fox-a (sa neta, ne sa mog tv-a) trku na Hard. Treba mi i da namestim da pocne da snima u odredjeno vreme i kad da zavrsi u jer ako to ne moze, ne znaci mi nista (nemam toliko mesta na Hardu da ostavim da mi snima ceo dan, to je sigurno - aero miting pocinje pre 10h, a F1 u 14h pa do 16h). Ažurirao salesam - 12.Rujan/Sep.2009 u 16:58 |
|
![]() |
|
X2X
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Sahara Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2009 u 23:33 |
|
Znam da verovatno kasnim s odgovorom ali koliko sam ja upučen u to.... to je gotovo nemoguće....
|
|
|
Očekuj neočekivano!
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 02:27 |
|
Ma ne kasniš.Albanska avijacija još nije ni stigla na Surčin (Ikar se umorio pa prilegao i uspavao se).Čekamo na njih, pa da počne glavna atrakcija:Ikar i Dedal izvode vratolomije nad Beogradom. A inače, kasniš gotovo mesec dana, i izgleda da si slabo upućen.Googlanjem se može naći svašta, pa i programi za skidanje TV programa sa NET-a koji imaju u sebi tajmere za programiranje snimanja.Baš sam pre neki dan slučajno naleteo na jedan i nažalost pošto me to ne zanima a na ovu temu sam zaboravio, nisam zabeležio adresu za skidanje.Šteta. |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |