Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snima se nova sezona "24"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snima se nova sezona "24"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snima se nova sezona "24"
    Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:20

NAKON uspješne serije "24" u kojoj je Kiefer Sutherland utjelovio Jacka Bauera, završava se i snimanje filma po seriji - "24: The Movie". Ipak, da to nije kraj ove kriminalističke serije potvrdila je i produkcija TV kuće Fox izjavom kako bi se Kiefer najvjerojatnije pred kamere trebao vratiti već početkom 2012. godine i početi snimati novu sezonu ove hit serije.

index.hr

PS: Čini se da su počele curiti snimke. LOL

Ažurirao iromafia111 - 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:46
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:27
?
ja kako znam posle kraja 8 sezone i tog filma, serija zavrsava?
Super, taman 2012 da moze da nas spasi od smakom sveta.LOL
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:30
Dobra vest, omiljena serija.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:32
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

?
ja kako znam posle kraja 8 sezone i tog filma, serija zavrsava?
Super, taman 2012 da moze da nas spasi od smakom sveta.LOL

Meni se čini da Bauer pokušava biti bolji od Chucka Norrisa. LOL
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 14:31
Neki stvarno ne znaju kad je dosta. Lova čini čuda.
Čak su i "Friends" jednom zadenuli sviralu za pojas iako su bili više nego popularni.
Izgleda da Kifer namerava tako do njegove ili moje penzije, pa ko preživi...
CSI Las Vegas sam prestao da gledam posle 7. sezone (one druge - posle prve sezone),
Criminal Minds mi se popeše na perčin u svim verzijama. Ljudski rod izgleda stvarno najviše
voli da gleda kako tuđa krv lije u potocima.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2011 u 14:34

Film po seriji '24 ' i dalje je u planu, Tony Scott redatelj

Iako se najavljivao pa otkazivao, film po popularnoj seriji trebao bi stići u kina. To je potvrdio Kiefer Sutherland, glumac koji se proslavio u koži glavnog lika Jacka Bauera, a koji je u nedavnom intervjuu otkrio da je kino verzija '24' ponovo u planu, iako je 20th Century Fox početkom prošle godine odbio scenarij Billyja Rayja i otkazao snimanje.

Nakon što je godinu dana proveo na ledu, projekt je ponovo oživio, a Kiefer kaže: 'Nadam se da ćemo početi snimati u siječnju, a Tony Scott je jedan od redatelja koji je izrazio veliko zanimanje za njega.'

U međuvremenu, Kiefer je snimio i novi pilot za TV seriju 'Touch', u kojem glumi oca koji otkriva da njegov autistični sin ima proročanske moći.

tportal.hr

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2011 u 19:52
nakon 8. sezone su otkazali jer ima je lagano pala gledanost, pa da odu dok su još dobri.

ja ću gledati, jer sam fan, iako nisam oduševljen.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.