Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snabba Cash (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snabba Cash (2021)

Snabba cash

Snabba cash (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

52 min

Glavne uloge:

Austin Boyce
  >  Leya
Dada Fungula Bozela
  >  Ravy
Peter Eggers
  >  Marcus Werner
Yasmine Garbi
  >  Li
Jozef Wojciechowicz
  >  Nala
Yussra El Abdouni
  >  Fatima
Fredrik Evers
  >  Tim's Father
Evin Ahmad
  >  Leya
Egon Ebbersten
  >  Martin Wallin
Alexander Abdallah
  >  Salim
Nadja Christiansson
  >  Ronja
Essam Ferris
  >  Ari
Ted Evans
  >  Hassan
Kamy D. Bruder
  >  Vlad
Daniel Nevado Kröger
  >  Amir

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snabba Cash (2021)
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2022 u 15:14
Odlicna serija
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2022 u 19:13

Kakva je druga sezona u odnosu na film?
Kakva je prva seozna u odnosu na cuvenu trilogiju Snaba Cash?
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2022 u 20:00
Zanimljivo , The Stockholm Noir triloguju tj.  ekranizaciju iste  nisam gledao, taman da pogledam, Procitah da  serija nije adaptacija nego nastavak iste, i da se radnja nastavlja 10 godina nakon desavanja u trilogiji.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2022 u 20:03

Trilogija je izuzetno uradjena. Pravi klasik crime zanra
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2022 u 20:19
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Trilogija je izuzetno uradjena. Pravi klasik crime zanra

Hvala, taman prvi deo veceras  da pogledam.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2026 u 22:13
Mozda kasnim sa gledanjem jer tesko saznajem za dobre stvari, ali ova serija je odlicna, sada moram i filmove da odgledam iako sam mozda trebao obrnuto ali vredelo je gledati je...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2026 u 22:33

Ovo si davno trebala da gledas, kasnis sa obaveznom lektirom. Izvrsna serijaSmile
Evo ti preporuke ako si propustila. Wallander ali svedska serija , ima tri sezone, ne BBC  verzija gde igra Kenet Brana. Ona je mnogo slabija a svedski glumac neuporedivo bolji glumac od Brane koji uopste nije za ovakve uloge.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2026 u 02:08
@aleksayu odgledao sam obadve sezone serije, ali nemogu da nadjem odgovarajuce filmove za ove titlove sto imamo ovde, ako imas neki link za video koji odgovara za sva 3 filma 2010,12,13 (laka lova 1.2,3, easy money) posalji na pp, serija je top, svidela mi se bas ali zelim da gledam i folmove, skidao sam neke verzije ali ne odgovaraju prevodima...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2026 u 03:34

Nemam ni linkove ni titlove, ja ni nisam gledao seriju snabba kash, nego seriju od tri filma, davno je to bilo, serija se pojavila kasnije .
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2026 u 03:35

Pitaj prevodioce koji su ovo prevodili , mozda cuvaju na svojim hardovima. Poslacu ti poruku na P.M.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2026 u 19:52
probacu i to @aleksayu,nista mi drugo ne preostaje jer nema videa nigde za ove titlove koje imamo ovde, mozda ja nisam mogao da nadjem , obraticu se prevodiocima pa mozda budem imao vise srece, ako nisi gledao seriju moja velika preporuka meni bas bila dobra, nz sada dali je na nivou filmova ali dobra, svakako ti hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.