| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Smješne izjave |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Smješne izjaveObjavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 01:08 |
|
"Internet je jako dobar način da se dođe na net."
Bob Dole,predsjednički kandidat "To je jako lijepo,daje ti osjećaj sigurnosti tako da ako se nešto pokvari ili potrga znamo da uvijek možemo nazvati dečka i on će donijeti bušilicu ili nešto.“ Brooke Shields,glumica,odgovara zašto je dobro živjeti u studentskom domu kada je bila na fakuletu. "Pušenje ubija.Ako si ubijen,izgubio si jako važan dio svojeg života." Brooke Shields,tijekom intervjua da postane glasnogovornica za federalnu kampanju protiv pušenja. „ Moja sestra je trudna ,a ja neznam da li ću biti ujak ili teta.“ Chuck Nevitt,košarkaš,objašnjava treneru zašto je nervozan na treningu "Kemija je nastava koju pohađaš u srednjoj ili faksu,gdje shvaćaš da je 2 plus 2 10,ili tako nešto." Dennis Rodman,kako je kemija precjenjena „ Svaki put kad gledam Tv i vidim tu izgladnjelu djecu u svijetu,ne mogu si pomoći ,a da ne zaplačem..Mislim...i ja bi željela biti tako mršava,ali bez svih tih letećih muha,smrti i ostalih stvari.“ Mariah Carey Kažem NE drogama,ali one ne slušaju.“ Marilyn Manson, pjevač „Možeš li me čuti?Stisni ruku, jednom za da i dvaput za ne!“ detektiv ispitujući ranjenog kolegu |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 01:15 |
|
„ Svaki put kad gledam Tv i vidim tu izgladnjelu djecu u
svijetu,ne mogu si pomoći ,a da ne zaplačem..Mislim...i ja bi željela
biti tako mršava,ali bez svih tih letećih muha,smrti i ostalih
stvari.“
Mariah Carey Jel ovo stvarno izjavila? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 08:26 |
|
Od nje me ništa ne čudi. Ali Manson je ubica!!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |