| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Šmaug će biti još neviđen zmaj na filmskom platnu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Šmaug će biti još neviđen zmaj na filmskom platnuObjavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 20:42 |
![]() Giljermo Del Toro otkriva detalje vezane za film "Hobit", tačnije svoje ideje za čuvenog zmaja Šmauga. On je upravo i najponosniji na ovu kreaciju koja mu je oduzela najviše vremena. "Dovršavamo boje i teksturu. Samo za dizajen zmaja smo potrošili godinu dana, ali to je zato što je to jedinstveni zmaj", kaže Del Toro. "Još na početku rada sam ima čvrstu ideju da Šmauga učinim drugačijim od bilo kog zmaja ikada stvorenog. Problem je bio ostvariti tu ideju, ali mi se čini da smo uspeli", dodaje reditelj, koji je svoj afinitet prema bizarnim stvrenjima pokazao u filmu "Helboj 2: Zlatna armija". P.S. Ja živim da vidim Hobita,pa nek bude smak sveta,samo treba dočekati taj film |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |