Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sky star HELP
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sky star HELP

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
PETKO037 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PETKO037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sky star HELP
    Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 09:14
Moze li mi neko reci gde mogu skinuti drajver za Sky star karticu ???
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 11:16
pogledaj na technisat-ovim stranicama
Na vrh
mikibg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikibg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 01:23
@speedy Mogao si bar coveku da das link :)

http://www.technisat.com/

Pozdrav!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 01:30
Ne mora da znaci, mozda covek nema technisatovu karticu....Mozda ima neku drugu.

Vidi prvo koja je, pa cemo dalje lako iako je speedy najverovatnije u pravu, ona je najcesce koriscena i zastupljena.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
PETKO037 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PETKO037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 10:46
Hvala vam puno nasao sam 
Mozete li mi reci pored DVB Viewer sta bih jos trebao da imam od softvera da bih mogao otkljucavati skremlovane kanale.... Ja sam nov u ovome zato molim za pomoc...Hvlala
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 10:48
treba ti progdvb, s2emu i softcam

imas ih ovdje
Na vrh
PETKO037 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PETKO037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 19:33
Speedy mnogo ti hvala na pomoci...
pozz
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 20:53
no probs 
Na vrh
PETKO037 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PETKO037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2006 u 18:21
Kazite mi koji softver Softcam da skinem, posto ima nekoliko za tim nazivom i gde se mogu skinuti kljucevi za kanale
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2006 u 20:10
Najnoviji. Ako ne radi, a sada ne radi nista osim tps ,  probaj drugi.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
PETKO037 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PETKO037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2006 u 21:53
-Tps ???
Ima nekoliko softvera Softcam, ali koji je tacan naziv sto mi treba ?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.