Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skroz novi clan
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skroz novi clan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojsane View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojsane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skroz novi clan
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2019 u 22:32
Ehhhh. Znam nuub potpuni i znam da cu vam svima biti naporan ali ajde valjda je i svrha foruma da se malo pogura, elem. Kao strasni ljubitelj dokuntaraca prije izvjesnog vremena na netu sam pronaso 6 dokumentaraca o prvim americkim svemirskim misijama. Trazeci titlove za brata posto odlicno vladam engleskim jezikom shvatih da je velika steta da taj serijal narodi naseg govornog podrucja ne mogu pratiti. Uhvatih se obaveze skinuh program za titlovanje tamo ovamo provalih kako sve to radi i sada sam evo na 2 epizodi od 6komada. nadam se da cu srt. fajlove spakovati i pripremiti za titlove.com ali. Ja ne znam kako da pocnem koja je procedura i sve ostalo, imali neko ko bi me uputio linkom ili sta vec. Hvala svima i nadam se da cu nastaviti saradnju sa svima vama pozzzSmile
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2019 u 22:44
Dobro došao.

Ma ne smaraš. A javit će ti se neko sigurno s uputama. Mada ima sve ovdje na forumu.

Misliš da ne znaš kako podići kad bude gotovo? Ukratko: Spakiraš (u zip) i preko početne strane na mjestu gdje ti piše nick imaš na padajućem meniju stavku za upload titla. Ispuniš i to je to.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2019 u 23:00
welcome
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2019 u 00:27
dobrodosli
Na vrh
bojsane View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojsane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2019 u 13:14
Hvala svima ;-)
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2019 u 13:31
Baho,covijek je komunikativan,uputi ga na selo

Welcome jarane
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2019 u 13:39
A dobro, nisam toliko napadan... Vide svi moj potpis (valjda)... Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.