| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
SKOČIO I DRUGI PUT S 5. KATA |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72563 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: SKOČIO I DRUGI PUT S 5. KATAObjavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 14:57 |
|
Ne znam tko mi je draži u ovoj priči, pijani 21-godišnjak kojemu je pun k
c ženinog prigovaranja ili žena koja nastavlja prigovarati i nakon što se čovjek bacio kroz prozor. ![]() SKOČIO I DRUGI PUT S 5. KATA ZBOG SUPRUGINOG GUNĐANJA Aleksej Roskov bio je prepijan da bi se sjetio zašto je prvi put skočio s petog kata moskovskog stana u kojemu živi sa ženom Yekaterinom. Ali zato dobro zna zašto je nakon 10 minuta skočio i drugi put - zbog njenog prigovaranja oko prvotnog skoka. U razmaku od samo desetak minuta, mladić je nakon tri boce votke koje je slistio, otvorio prozor i skočio s visine od 15 metara. Žena je u panici pozvala hitnu. U to se vrijeme Aleksej ustao s poda te se popeo natrag na peti kat svog stana. Dočekala ga je ženina vika i pitanja zašto je to napravio. Nije mu bilo druge nego, skočiti opet i, preživjeti. Liječnici su konstatirali kako je mladić čudesno preživio jer na tijelu ima samo par ogrebotina. Isti dan su ga pustili iz bolnice. Prestao je piti i tek sad shvaća koliku je sreću imao. - Nisam imao pojma što radim. Dobro, prvi put stvarno ne znam zašto sam skočio, ali drugi put, ta ženina vika i prigovaranje, nisam imao drugog izlaza pa sam ponovno napustio prostoriju, kroz prozor - rekao je Aleksej. iZVOR: 24 sata ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 15:00 |
Eh, šta čini ta ruska vodka, stvarno nije normalan, strašno... A ni ona nije baš sva svoja, neka čudna obitelj![]()
Ažurirao Buki-Fiume - 09.Travanj/Apr.2009 u 15:02 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 15:24 |
|
ma batina je iz raja izasla
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |