Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - skidanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

skidanje

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 18:49
da, lega mi je rekao da ce mi dati ne-mali broj praznih(ili punih) DVDa za to
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:32
Speedy, što ti je upload a što download od onog što si napisao? I koliko to plaćaš?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:24
sto? ovo 768/160?
prvi je download

Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:26

kolika ti je brzina kad skidaš

meni je uvijek 50/60 kb/s

na nekoliko sekundi dođe na 110 pa padne ali 99% vremena je 5?

imam adsl (najslabiji)

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:28
ako je svge normalno brzina je 90kb/s ali torrente mi skida prosjecno 10 kb/s(ako nisam na nekoj stranici gdje treba registracija)
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:29

ja ne skidam preko torrent-a

nzb rules

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:29
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

ako je svge normalno brzina je 90kb/s ali torrente mi skida prosjecno 10 kb/s(ako nisam na nekoj stranici gdje treba registracija)

kolko plaćaš to
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:29
"nzb"?
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:30

di se osim torrenta(ja se 90% služim njima) može postić veća brzina od njih, a da nije dc++ jer je šugav program za izludit

All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:31

nesto licno kao torrent ali je sve na serveru i nema seed i l....

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:31
dobro, javi mi na PP, phile, kako do toga
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:32
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

di se osim torrenta(ja se 90% služim njima) može postić veća brzina od njih, a da nije dc++ jer je šugav program za izludit

ja jedino jos newse koristim(max brzina)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:33
a mogo bi i nama ostalima reć neš malo o tome
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 00:18
Speedy daj gukni cijenu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 19:36

e speedy na kojem si torrent siteu našao dvd-rip losta?

e da i pitanje u vezi ˝neizbježnog ˝max-adsl-a ,neda mi se čitat jel se to može s njihovih stranica,al uglavnom zanima me jel mogu jedan mjesec uzet flat rate pa se onda opet vratit svom dosadašnjem paketu??

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 19:38
našao sam lost,valjda nisam bio dobro gledao,al jel ima namještenih titlova za dvd-rip i jel se mogu uopće namjestit od onih kaj postoje??
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 20:04
1. mislim da se moze(tako mad radi)
2. nema HR titlova, kada posaljem cijelu sezonu _cox-u, on ce namjestit
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 23:26
mozes si paket uzimat svaki mjesec drugi   ja recimo savaki drugi mjesec uzimam flat   kad se nakupi stvari  i mjesecno sa flatom preko dc++ skinem 512/128   oko 120 gigabajta filmova i serija
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,169 sekundi.