Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - skidanje filmova...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

skidanje filmova...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: skidanje filmova...
    Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 15:18

Eh i ja sam se sjetio da ubacim ovu temu ali neznam da li ce vam se svidjet zanima me sa kojim programom skidate filmove i kako vam ide i kolko vam treba da skinete jedan film sa neta???

pozdrav svima..

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 16:22

pa koju imas konekciju?

Da li je 56k?

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 16:28

da kao prvo ako imas 56k zaboravi o filmovima sa neta!!!!!! isto vrijedi i za ISDN. ako imas dsl ili nesto brzee preporučavam Dc++ ali za taj program najbolje bi bilo da imas preko 100GB HDD.

pozdrav

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 17:10

Imam konekciju 2 Mb i hard disk 215 GB

pozdrav..

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 17:13
jel to skida sa neta 2mb u sekundi?  
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 17:15
Da...
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 17:21

I zna li ko neki dobar program ali trebaju mi filmovi na njemackom jeziku???

pozdrav svima..

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 18:32

Blago tebi kad bi ja skidao 2 mb u sekundi... nego se ja mucim sa 4 kb u sekundi pa nekad i manje.

Pozdrav

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 19:09
ima više takvih,npr ....ja
I'll be back
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 19:24

Pa moze li iko reci koji je program dobar??

pozdrav

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 19:40

Pa kako mozemo da znamo kad imamo 56k modeme?

Nikad nismo ni sanjali o tome da skinemo film

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 21:36
Probaj sa bittorrentom, potrazi neke njemacke stranice.
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 21:45

pa sto moj buraz skida do 16MB u sekundi da dobro  Vidite 16MB.

inace svima preporucujem toplo dc++

Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 01:33

Ok hvala na pomoci..

pozdrav..

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 17:02

nema na cemu i sto je najbolje za dc++ a nekima ce to smetati svi

mogu od tebe skidati i ti mozes skidati od njih ali ne od svih ako nisi

dovoljno ponudio stvari za razmjenu. a veze su vrlo brze.

Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 20:36
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 22:26

da samo bih napomenuo da je vrlo vazno koje rutere stavite jer o tome ovisi sto cete naci.........

........samo toliko ako neko ima problema sa time neka se javi:::::-))))

Na vrh
KaMIkaZza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KaMIkaZza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 00:56

Za BIG_BOSS: imas njemacki filmova preko Bit Torrents i mozes da nadjes dosta Client-a za njih (ABC, Azureus itd). Takodje imas i dosta web stranica koji nude torrent files, pa kada kliknes na njih (velicinina im je oko 30KB) oni se snime temporalno na hard sik i startaju ti automatski client, koji sam ti gore naveo, i pocinje da snima.

Takodje dobar program je eMule, koji radi na istom principu ali sa znatno vishe fajlova za skidanje. Preko eMule mozes traziti kao preko i dc++, sto nije isti slucaj kod Clienta od Bit Torrenta.

Jedina mana ovim navedenim solucijama za P2P je da i ti moras istovremeno nesto da stavis na sharing i da djelis sa drugima. Rade na principu "cekanja na red" kada mozes da snimas nesto. Sto vishe "dajes", toliko su ti veci "poeni" i mogucnosta da ces doci na red. Pogotovo eMule je dosta kompliciran i nikad nije onako kako ti hoces

DC++ je za mene jedini program kojim se isplati u malom vremenu dobiti ono sto zelim.

Poz, Kami

"...just DO IT!!!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.