Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skeniranje problemi, pomoc pliiz
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skeniranje problemi, pomoc pliiz

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skeniranje problemi, pomoc pliiz
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2011 u 18:14
Pipl imam neki problem. Imam hp j4580 all in one printer, skener i fax.
Problem je u vezi skenera.
Nacrtam neku stvar na a4 list.
Skeniram ga. KAKO da to snimim u realnu velicinu. Sta treba da podesim da tacno skenira kako sam ga nacrtao na list, ali tacno u milimetar. Tu istu stvar bi kasnije na pc otvorio primer u corel draw ili corel photo paint da bi je povecao/smanjio za 10% i opet bih je isprintao na a4 list. Mnogo me nervira sto kad zavrsi skeniranje od celog lista Hp Document manager oznaci samo taj deo slike gde se nalazi to i ako oznacim ceo list da upamti, opet bude smanjena velicina nego original list 210 297, ispada manje taj list 19 na 250 ili slicno. Ili bar preporucite mi drugi program, ne mora biti ovaj originalni sa printerom sto ide Hp Document Manager? Postoji li takav program koji ce skenirati list u realnu velicinu i kasnije da samo povecam/namalim tu skeniranu stvarcicu za 10%. Jako mi je potrebno ovo, pliiz ;D
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2011 u 20:11
Ako se ne varam, ACDSee bi trebalo da ima opciju realnog
skeniranja cele stranice, tj. ima sva podešavanja. Ja koristim i stari ACDSee 3
i novi Pro 2.5. Sa starim sam probao davno i znam da ima opciju skeniranja
bez margina u realnoj veličini, sa novim nisam skenirao pa ne mogu da tvrdim.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2011 u 20:51
Problem je brate u HP softveru. Probao sam ovako malo pre, control panel - scanners - odaberem, skeniram bez ikakvog podesavanja, snimim. Kasnije u corel draw - import odaberem sliku, enter i otvori mi je tacno na a4 format. Jbm ti hp, katastrofalan softver daju, 2 sata na netu citam po forumima kako se ljudi zale na lose skeniranje, nigde ne daje tacnu sliku, tacno skeniranje 210x297, svuda manje. Hvala, probacu.Clap
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2011 u 23:10
Ha, ha, a tek instaliranje njihovog softvera... Penziju da stekneš dok završi LOL
Kao da prave svemirske brodove a ne guljave štampače.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.